reklama

mamy z norwegii

no ja tez bede musiala pomyslec o jakims zabezpieczeniu, ale ja jestem na wstepie spalona jesli chodzi o hormony bo juz roznych rzeczy probowalam i niestety nie moge, bo takie jazdy mam ze szok.....

ale rzeczywiscie zaleta hormonalnej spiralki jest to ze nie jest wczesnoporonna.

co ja wykombinuje to nie wiem, bo wszystko kurcze na hormonach:baffled:

reklama
hmmm,Marta mowisz ze mozna karmic majac te hormonalna?
polozna ci mowila?
pytam,bo karmiac piersia sa tylko jedne tabletki cerazette...a w tej spiralce jest ten sam sklad co w cerazette?? z tego wynika ze tak,ale hmmm...

ktos mi powiedzial ze naturalna metoda to absytencja, ale ja dziekuje w takim razie za naturalna metode:-D

wiem ze sa takie komputerki ktore sa w stanie bardzo dobrze okreslic owulacje kobiety, dostosowywuje sie do cyklu. Uzywa sie wogole przy problemach w zajsciu, ale ja tam nie wiem. Bede myslec niedlugo. Narazie maz ma celibat i koniec:-p

ok, lece cos obejrzec i chyba potem poprasuje bo od tego byczenia teraz mnie nosi..... a jutro wstac trzeba bedzie i duzo zalatwiania mamy,, nic bede nieprzytomna:baffled:

reklama
cena troche z choinki, ale masz na wiele lat, przelicz ile na antykoncepcje sie wydaje,, podobno wychodzi nawet taniej:tak:

ja tam jeszcze sie do tego nie przekonalam. Znajoma jest na to napalona niech ona najpierw wyprobuje:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry