reklama

mamy z norwegii

reklama
czytam w necie o tej kolce,bo moje dziewczyny jej nie mialy i kompletnie mi to obce..
ogolnie nic dobrego...moze minac w wieku 3-4 miesiecy:szok: o matko...
ogolnie jest to niedojrzałośc unerwienia przewodu pokarmowego,niedobor laktazy,alergia na bialka mleka krowiego..a ja codzinnie jem po 2 jogurty,pije mleko,ale troche by mu nie zaszkodzic ...

kurcze w kropce jestem i zyje nadzieja,ze to nie ta kolka,bo bede do tylu chodzic

Hania poszla na drzemke,Gabriel odsypia noc,Mili wlaczylam bajke i ide pod prysznic sie przebudzic,bo to mi zawsze pomaga:sorry2:

Ana ty swojez Czarusiem tez przeszlas co?? jejku jak ja dzisiaj klnelam w nocy z bezsilnosci:zawstydzona/y:w koncu jak maly wyl,musialam wyjsc z sypialni sie uspokoic bo nerwy siegnely mi zenitu,wtedy K.sie nim zajal i szybko uspokoil
ja bylam tak zdenerwowana,ze na moich rekach maly plakal non stop:zawstydzona/y:

niestety Lilu, jesli akcje bedå sie powtarzac a Ty bedziesz kontynuowac z piersiå musisz sie przygotowac na odstawienie niektorych rzeczy..:zawstydzona/y: i moze wtedy sie poprawi chociaz to tez slyszalam nie regula..ale sprøbuj bo ja jednak jestem sklonna wierzyc w dobry wplyw mleka matki.. cokolwiek zadecydujesz ja zycze Tobie i Gabrielkowi z calego serca powodzenia, bezbolesnych i spokojnych nocek.. :Ø***

Lilka ja byłam wrakiem , i od nikogo pomocy bo sama bylam po urodzeniu Cezarego, wiec myslałam , że oszaleje , nie spałam , nie jadłam bo nie miałam kiedy , kolki codziennie , Lilka ja stosowałam diete dla matek karmiących, więc wszystko to takie pokręcone jest , ale z tym mlekiem daj sobie spokój:tak:.powiem ci , ze równo jak czarek skończył 4 miechy wszystko ustało , wyobrażasz sobie????i żadne specyfiki nie pomagały na kolki.....ale moze ty sprubój bo jest kilka , jakies infacole, i inne ,,,,juz nie pamietam , ale na necie roi sie od nich:tak:, no i cezary robil bardzo rzadko kupke i wspomagałam go czopkami jak juz 4 dni sie nie wypróżniał, ale takie robienie kupki jest w normie , lekarz mi mówil , że to poprostu tak dobrze przyswaja moje mleko.

Lilka mój brat mial taki sposób na swojego synka , kładł go brzuszkiem na sobie, robil tez masaże paluszkiem i tak to przetrwali u mnie to nie sprawdzało egzaminu, wiec każdy ma swoje sposoby. powalcz , moze sie uda i zmień dietę to bedziesz miala spokój no i figurę, ( to ostatnie to wiem , że teraz nie ma znaczenia)

Lilka u mojego nawet przeswietlenie nie wykazało zapalenia płuc....

Ostatnia edycja:
Aniu z tymi shopingami to moze byc bo teraz reklamujå w TV ze od 21-25pazdziernik jet ogolnonarodowy dzien wyprzedazy i ponad 1900 butikøw w nim uczestniczy! to mi wyjasnilo wczorajszego esa od tesciøwki z zapytaniem jaki chcemy prezent pod choinke bo jedzie na Åsane!! :-D wczesnie bo w tamtym roku bylysmy kolo 20 listopada..ja tez juz mysle o prezentach no ale ich zakup to zostawie sobie wlasnie na koncowke przyszlego miesiåca!

a z wyproznianiem to prawda! w 1miesiåcu dzieciaczki robiå kupke praktycznie przy kazdym przewinieciu pieluchy, ale juz od 2-go moze to byc raz na dzien i zadziej..znam przypadek ze Mala wyprøznia sie raz na 7-10dni i choc w rodzinie wszyscy møwiå ze normalne to dlaczego majå z Niå problemy z zolådeczkiem czy odbijaniem i Mala wiecznie placze.. ale raz do 4 dni to norma. moja Emma robi mniej wiecej kupke x1 na 1-2dni ale za to ilosci kosmiczne.. :-D

wlasnie! tez pamietam dokladnie kiedy to bylo bo zaraz przed moim pojawieniem sie na BB! :-D Emma spi. Ania pytasz o zdjecia - nie zrobie Jej teraz bo Ona od wczoraj ma glowe w Olejuszce i nie za bardzo na zdjecia wyglåda.. :-D ale potem w ciågu dnia wkleje cos najbardziej aktualnego - z niedzielnych chrzcin.. no i poszukam jakis kompromitujåcych.. tylko kogo? hmmmm.. moze Jorgeira! :-D:-D:-D

i co? jaki masz plan? "tatus kocham " juz wstali? :-D

wstał!!!!!!!!!a kolega z pracy przywiózł autko:-D, tez skacowany:rofl2:
a to czekam na te kompromitacje jak zobacze to uwierzę:-D, ja też coęs wkleję:tak:, no fakt mój Cezary tez nie wyglądał wyjściowo po tych pielęgnacjach, ale pokaże , mój to miał ogromną ciemieniuszkę , jak sie jej pozbyłam ona powracała , straszny problem z nią miałam:baffled:.miłego dzionka:tak:my chyba pojedziemy na Asane , ale niech dojdą do siebie:)

Ostatnia edycja:
reklama
qrcze dziewczyny! wlasnie zobaczylam ze w tym miejscu gdzie Emma dostala szczepionke przeciw gruzlicy w ramie jest wielka krosta z ktorej dodatkowo dzisiaj zaczela leciec ropa..:baffled: co z tym robic? to minie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry