Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o matko...
w koncu jak maly wyl,musialam wyjsc z sypialni sie uspokoic bo nerwy siegnely mi zenitu,wtedy K.sie nim zajal i szybko uspokoil
i moze wtedy sie poprawi chociaz to tez slyszalam nie regula..ale sprøbuj bo ja jednak jestem sklonna wierzyc w dobry wplyw mleka matki.. cokolwiek zadecydujesz ja zycze Tobie i Gabrielkowi z calego serca powodzenia, bezbolesnych i spokojnych nocek.. :Ø***
.powiem ci , ze równo jak czarek skończył 4 miechy wszystko ustało , wyobrażasz sobie????i żadne specyfiki nie pomagały na kolki.....ale moze ty sprubój bo jest kilka , jakies infacole, i inne ,,,,juz nie pamietam , ale na necie roi sie od nich
, no i cezary robil bardzo rzadko kupke i wspomagałam go czopkami jak juz 4 dni sie nie wypróżniał, ale takie robienie kupki jest w normie , lekarz mi mówil , że to poprostu tak dobrze przyswaja moje mleko.
wczesnie bo w tamtym roku bylysmy kolo 20 listopada..ja tez juz mysle o prezentach no ale ich zakup to zostawie sobie wlasnie na koncowke przyszlego miesiåca!
Emma spi. Ania pytasz o zdjecia - nie zrobie Jej teraz bo Ona od wczoraj ma glowe w Olejuszce i nie za bardzo na zdjecia wyglåda..
ale potem w ciågu dnia wkleje cos najbardziej aktualnego - z niedzielnych chrzcin.. no i poszukam jakis kompromitujåcych.. tylko kogo? hmmmm.. moze Jorgeira! 

, tez skacowany
, ja też coęs wkleję
, no fakt mój Cezary tez nie wyglądał wyjściowo po tych pielęgnacjach, ale pokaże , mój to miał ogromną ciemieniuszkę , jak sie jej pozbyłam ona powracała , straszny problem z nią miałam
.miłego dzionka
my chyba pojedziemy na Asane , ale niech dojdą do siebie
co z tym robic? to minie?