U nas też wieje strasznie....
A musiałam na chwilę wyjść z małą, bo MM miał poodkurzać podłogi. No i se stałyśmy pod domkiem 15min, bo wyjsć na drogę się nie dało...
Kasia czytałam wasze dyskusje, of course
W sumie mnie trochę korci żeby COŚ jej już podawać, jak tak Lilka zachwala że dziecko nockę potrafi przespać...
No ale do 3.11 do wizyty w Helsestasjon ( pomiary, u spotkanie grupowe) trzeba wytrzymać, bo jednak będę chciała to skonsultować.
Ja tak na prawdę też Karolę dokarmiałam NANem, teraz nie ma potrzeby, bo jest już grubasek..
Aj muszę isc, placze
A musiałam na chwilę wyjść z małą, bo MM miał poodkurzać podłogi. No i se stałyśmy pod domkiem 15min, bo wyjsć na drogę się nie dało...Kasia czytałam wasze dyskusje, of course

W sumie mnie trochę korci żeby COŚ jej już podawać, jak tak Lilka zachwala że dziecko nockę potrafi przespać...
No ale do 3.11 do wizyty w Helsestasjon ( pomiary, u spotkanie grupowe) trzeba wytrzymać, bo jednak będę chciała to skonsultować.
Ja tak na prawdę też Karolę dokarmiałam NANem, teraz nie ma potrzeby, bo jest już grubasek..
Aj muszę isc, placze

Szczegółów nie znam, ale brzmi strasznie..wiem tylko że dzidzia miała 2.800g

wesolo w domu jest!
bylam w szoku gdy chcialam kupic Sandrze i wszystko takie slodkie. Przeczytalam sklad i malo co mnie nie trafilo