reklama

mamy z norwegii

a to Ty tak Ania z partyzantki!!! no to juz wszystko jasne!!! :-D
7 listopada powiadasz? - dobrze wiedziec.. a propos. zamøwilam dzisiaj juz jednak to siedzisko dla J. obawialam sie wysokich kosztow dostawy bo przeciez to wielkie ale okazalo sie ze 89NOK.. nie czekalam, a przechowa mi kolezanka zeby nie widzial! :-D

reklama
oj tak Ania wazne jest zeby sie dobrze czuc:tak: nie wazne gdzie...

my sie jednak tak trzymamy rekami i nogami tej okolicy bo mamy duzo znajomych, ja mam sporo Polakow wokol siebie i to takich ktorzy zjechali sie z moich okolic wiec znamy sie nie od dzis. Moze gdybym pracowala to byloby innaczej, ale siedzac w domu, to wazne jest dla mnie miec ich blisko,choc nie spotykamy sie codziennnie, ale to zawsze cos.

oj widze ze maz film zapuszcza, uciekam na troche,,,, trzymajcie sie dziewczyny,,, a ty Kasia pamietaj ze masz znajomych pod reka zawsze na BB:tak: tutaj zawsze ktos jest:happy:

z partyzanki piszesz, hmmm:-D lepiej jak przyczajony tygrysek
1389.gif

a ty Kasia pamietaj ze masz znajomych pod reka zawsze na BB:tak: tutaj zawsze ktos jest:happy:[/quote]

tak wiem i ciesze sie, ale wiesz jak to jest - czlowiek czasem wlasnie chcialby sie spotkac, gdzies pøjsc, cos zrobic.. dlatego szacunek dla dziewczyn z Kristiansand za ten ich profil..

dziewczyny - J. wrocil po calym dniu pracy.. od 7.mej i nawet na moment nie wpadl.. rozlåczam sie wiec.

buziaczki i milego wieczorku! :-)

Istra-dziekuje za odpowiedz!jesli chodzi o nk to do polonijek z kristiansand jestem zapisana i wlasnie wyslalam Ci zaproszenie:)
tak jestem tu juz jakis czas ale dopiero teraz (pare dni temu) zobaczylam stronke babyboom i pomyslalam a co tam-zarejestruje sie!warto miec jakies bratnie duszw w Norge!
ja tez mialam sprawdzic km jakie nas dziela ale moj syncio nie daje mi w dzien siedziec przy kompie!zywiol po prostu zywiol to moje dzieciatko!ale kochane jak nie wiem co!zreszta jak kazde dzieciatko!ciesze ze nie jest to daleko bo moze kiedys bedziemy okazje mialy sie spotkac:-)
a jesli chodzi o wyprzedaze to bylam niecaly tydz temu u nas w KRS na Sorland i bylo mnostwo wyprzedazy!:-):-):-)
jakis czas tem w HiM nakupilam mojemu szkrabkowi ciuszkow za 170nok mnostwo (50 i 70% rabatu) gdzie w Polsce to moze za ta kwote (przeliczajac na nasze PLN) byly moze by dwa ciuszki:-):-):-)

ana79 witaj rowniez wieczorowo:-):-):-):-)
szalony ze koniec swiata, czasem jak zacznie sie wyglupiac to nie nadążam!spokoj mam jedynie wtedy jak puszczę mu jego ulubiona bajeczkę, której ja juz osobiscie oglądać nie ogladam bo po prostu mi się znudziła (traktor tom)!!!ale On przez godzinke siedzi spokojnie!a jak tata wróci z pracy to o BOŻe!!!szalenstwo na całego bo "TATI" wrócil z pracy!wtedy mam chwilke dla siebie, zazwyczaj robie sobie herbate albo słabą kawkę:-):-):-)i podziwiam...bo naprawde jest co!!!;-)

reklama
Aniu rozumiem , że teraz jestez w Norwegii:tak:, razem z mężusiem:tak:, a jak sie mieszka tobie W tym kraju.....
pisałas , że jestś z Steżycy, u mnie na Kaszubach też jest Stężyca:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry