ana79
mamuśka ....
zawsze każada z nas sie zabezpiecza na wypadek choroby , bo paracetamol nie jest na wszystko
zreszta w PL są wynalazki , ktore ulatwiaja czasem życie....
ja juz chyba Kasi i Agacie pisałam taką listę, ale wiadomo , że nie bedziesz przeszukiwała tysiąca postów
jeśli chodzi o dzidzie to : coś na kolki, żel na dziąsełka przy ząbkowaniu, sudocrem, wit D, Cebioton i temu pochodne,herbatki od pierwszego miesiąca na uspokojenie , na kolki itp. , herbatki dla kobiet na laktację, viburcol -to czopki na stany niepokoju, czopki glicerynowe. tyle pamiętam , może ktoś dopisze jak się cos przypomni
. no i porónaj ceny , sprawdz gdzie lepiej sie opłaca kupic niektóre rzeczy dla dzidzi, dziewczyny napewno bardziej w tej kwesti obcykane , bo maja bardziej aktualne wiadomości ode mnie
.
zreszta w PL są wynalazki , ktore ulatwiaja czasem życie....ja juz chyba Kasi i Agacie pisałam taką listę, ale wiadomo , że nie bedziesz przeszukiwała tysiąca postów

jeśli chodzi o dzidzie to : coś na kolki, żel na dziąsełka przy ząbkowaniu, sudocrem, wit D, Cebioton i temu pochodne,herbatki od pierwszego miesiąca na uspokojenie , na kolki itp. , herbatki dla kobiet na laktację, viburcol -to czopki na stany niepokoju, czopki glicerynowe. tyle pamiętam , może ktoś dopisze jak się cos przypomni
. no i porónaj ceny , sprawdz gdzie lepiej sie opłaca kupic niektóre rzeczy dla dzidzi, dziewczyny napewno bardziej w tej kwesti obcykane , bo maja bardziej aktualne wiadomości ode mnie
.
no ale coz,,, plany pokrzyzowane, ale powiedzialam mu ze nie ma nic za darmo i jesli ide na jego plan to on ma mi potem pomagac przy sprzataniu
kurcze nawet jeszcze do terminu nie dobilam, a oni taka schize juz robia