reklama

mamy z norwegii

reklama
spoko, spoko! nie od razu Krakøw zbudowali! ja tez niektorych osob do tej pory nie rozumiem! ;-):-D
i wiesz co? nie tylko Norwegow! :-D
to racja:tak::tak::tak:sa różni ludzie i każdy jest inny:tak::tak::tak:

2mhy1c3.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny. moze Wy cos podpowiecie..
..w lutym bede miala przyjemnosc byc swiadkowå na slubie cywilnym.. i co na prezent? ja myslalam o jakims porcelanowym serwisie do kawy, albo taki bon pieniezny np. do sklepu meblowego BOHUS`a.. co myslicie?
a moze cos innego?

ale ja niecierpliwa:rofl2:

fajnie Kasiu, ale z tym prezentem to nie wiem , bo w pl inne obyczaje...
my jak bylismy w czerwcu na slubie daliśmy kasę, przeważnie tak sobie zyczą , mi to nie przeszkadza , niektórzy sa oburzeni..mnie to rybka:tak:
ale serwis to fajna rzecz jeśli się go nie ma:tak: , trzeba uważac z tymi prezentami , bo nie raz się zdarz, żea wśród prezentów młoda para zanjduje 3 miksery , 2 żelazka itp:-D.. a Agathe była tez na weselichu ostatnim czasie?????

ja tez bylam na dwøch juz weselach, ale Norwedzy nie szarpiå sie za bardzo na prezenty i kasy tez niewiele dajå.. ja widzialam np. reczniki, swieczniki itp.
ale od siebie chcialabym dac cos takiego wyjåtkowego - wåtpie zeby dostali serwis albo jakås ladnå rzecz codziennego uzytku z porcelanya z tym bonem do BOHUS`a to wlasnie tak troche na ich modle choc praktykuje sie rowniez listy zyczen..

świeczniki powiadasz:):szok::-D:szok:to powiem ci , ze serwis porcelanowy to bombowy pomysł
4kz4f9k.jpg
,
albo kieliszki kryształowe z grubego szkła....jakis taki piekny komplet do wina czy szampana:tak:

ja lubie takie rzeczy w starym stylu.. ta dziewczyna na ile jå znam tez tym romantyczki i powinno sie jej cos takiego spodobac.. filizanki tez chce z jakims elementem kwiatowym bo tej wspolczesnej porcelany albo poprostu bialej to niecierpie!

MUSZLA - STYLOWA PATERA porcelana + brąz (467551163) - Aukcje internetowe Allegro
WSPANIAŁA, STYLOWA BOMBONIERA porcelana + brąz (462928029) - Aukcje internetowe Allegro
FILIŻANKI + spodki RETRO PORCELANA od bigmatt (460711364) - Aukcje internetowe Allegro (ten z zoltymi rozami) cos w tym stylu
NIESPOTYKANA PATERA porcelana + brąz (449275924) - Aukcje internetowe Allegro

najbardziej podoba mi sie porcelana angielska i niemiecka tez

a tutaj znalazlam wspolczesnå z krysztalkami Swarovskiego
myslalam o takim zestawie tylko ze wszystko razem cholercia 1,5tysPLN :baffled: a to troche dla mnie za duzo..

DZBANEK DO HERBATY PORCELANA LIMOGES SWAROVSKI (450367952) - Aukcje internetowe Allegro
CZARNA TACA PORCELANA LIMOGES KRYSZTAŁY SWAROVSKI (450368204) - Aukcje internetowe Allegro
KOMPLET 2 FILIŻANEK PORCELANA LIMOGES SWAROVSKI (464138293) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Ania kieliszki krysztalowe! Ty masz racje! o krysztale tez myslalam tylko cos tak mi swita ze Ona møwila ze z PL krysztal zwozili bo tutaj drozyzna a Norwedzy sie lubujå.. ale rozejze sie mimo wszystko! dzieki! :-)

odpoczywaj sobie wiec. i niech szybko mija Ci bol glowy.. a ja z uporem maniaka bede surfowac po necie..:-D

papa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry