agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
Kasia sorry
juz pisze
muzeum ogolnie to jest troche historii jak zyli, oraz zwierzatka i ich szkielety, ale otworzyli tez pietro z sukniami slubnymi ktore zdolaly zdobyc na przestrzeni wiekow do dzis - calkiem fajne niektore;-)
a dla dzieci to osobno jest, sa za szybami zabawki z wielu lat, takie starocie, takze jak sie zmienialy wystroje pokojow dziecinnych w ksztalcie labiryntu, ktory sie przechodzi oraz mnostwo zabawek wokol ktorymi mozna sie bawic, zjezdzalinie itp... ogolnie fajnie tylko nie przy niedzieli bo mnie ten chalas i nadmmiar dzieci dobijal
juz piszemuzeum ogolnie to jest troche historii jak zyli, oraz zwierzatka i ich szkielety, ale otworzyli tez pietro z sukniami slubnymi ktore zdolaly zdobyc na przestrzeni wiekow do dzis - calkiem fajne niektore;-)
a dla dzieci to osobno jest, sa za szybami zabawki z wielu lat, takie starocie, takze jak sie zmienialy wystroje pokojow dziecinnych w ksztalcie labiryntu, ktory sie przechodzi oraz mnostwo zabawek wokol ktorymi mozna sie bawic, zjezdzalinie itp... ogolnie fajnie tylko nie przy niedzieli bo mnie ten chalas i nadmmiar dzieci dobijal

...ja jeszcze nie bylam w zadnym muzeum w Bergen a jest ich troche..ale w listopadzie troche pozwiedzamy z moim Bratem ...
. A wiecie ze znowu mi zaczela kaslac takim krtaniowym brzydkim kaszelkiem
...normalnie zla jestem...ale od razu dalam je syropek i zyrtec i na razie spoko. Na 100% z przedszkola. A i ostatnio zauwazylam ze zakladaja Natali nie jej rzeczy jak ma mokre..jutro cos im powiem normlanie. Przeciez ma w swojej szafce wszystko od majtek po swewerki .
te pietra takie wysokie