reklama

mamy z norwegii

widzisz Ania dzieki za odpowiedz,,,, natchnelas mnie i od razu juz wiem. Kupie jej maslo kakaowe z Body Shopu. Ja uzywalam przy Sandrze i teraz to przyznam sie ze pod koniec wlasnie powinnam sie najwiecej smarowac a jakos mi sie nie chce:baffled: wiem, wiem, powinnam...:zawstydzona/y:
ale nie mam zadnego rozstepu na brzuchu mimo ze z Sandra przytylam 23 kilo prawie:szok: fakt ze byla tez woda, ale skora sie naciaga. Tam gdzie smarowalam czyli na brzuchu tak systematycznie to nic nie ma. Na biodrach mam kilka bo sie smarowalam regularnie:zawstydzona/y: ale pod bielizna i tak zbielaly ze nie widac prawie;-)

dzieki Ania:tak:

reklama
wiecie co ból głowy przeszedł , ale tylko przysiadłam do kompa i znowu ....już znam przyczynę:rofl2:.
buziaki , i życze wszystkim spokojnej nocy. zmykam:tak:

Agata to sie cieszę:-), pamietam jak pisałas o tym masełku:tak:. pa

no to Ania uciekaj sprzed kompa w takim razie:tak:

a moja corka wlasnie wyladowala w lozku;-)

jak ja wiele bym dala zeby poczuc to samo zmeczenie co okolo 16, teraz jak zwykle wieczorem to sie bede meczyc, a w dzien tez nie pospie, bo musze do lekarza isc, a jak wroce to mala juz bedzie po drzemce. Zapewne tez maz sie ze mna wybierze bo boji sie mnie puszczac samej teraz, wiec mala pospi w aucie:baffled:

No kobietki to dobry pomysl...jak jestem w centrum to zwasze do 'bodu shop'u" musze wejsc :tak:
no to dzisiaj Was opuszcze Kochane na dwa /trzy dni do szpitala :-D...na razie mam co 10 min ale juz takie konkret wiec sie ciesze :-D:-D:-D
a musze jeszcze mieszkanko okurzyc i wyprasowac pare ciuszkow i Natalke do przedszkola dodprowadzic...a wiecie dlaczego mnie wzielo ...bo wczoraj mialam 2x S czyli stymulacja...i numerek:-D no i w koncu zadzaialalo...tak...tak :-D!!!

Milego Dnia Babeczki i Anka Wm napisze pozniej co i jak;-):tak::-D!!!!

Ostatnia edycja:
no to super Marta:-) nareszcie sie doczekalas,,,, ale zebys nie czekala za dlugo jak masz skurcze co 10 minut;-)

mnie dzisiaj rano zlapalo na chwile taki bol w podbrzuszu ale przeszlo po chwili.

Powodzenia w takim razie...trzymamy kciuki;-)

Trzymam kciuki Marto za szybki poród i Twój powrót do nas.

Ja dzisiaj idę do szpitala, ale nie mam zielonego pojęcia po co...Dostałam zaproszenie do rejestracji - mam nadzieję, że to 10 minut orzy okienku i finito, choć jeszcze tam nie byłam. Ale z listu nie wynika żadna wizyta u ginekologa czy jakieś tam usg, więc pewnie to turystyczna wycieczka:))

Agata nie przechodzi a w dodatku czop zaczal mi schodzic :-D na 100% dzisiaj :tak:
W koncu...boli mnie a ja sie jarze haj glupia i mmysle sobie "mocniej"
Tylko maly problem jest...na glownej drodze do szpitala jest korek bo byly chyba 2 wypadki ale mam nadzieje ze tak za 3 godz bedzie juz wszytko dobrze... jak co to bocznymi pojedziemy a w najgorszym wypadku z drogi zadzwonie po karetke..hihi

bede zagladac co uWas jak zdaze ;-)

reklama
to ty jeszcze w domu:szok:

wiesz moze jak to nie wiem jak to jest, bo mialam od razu skurcze regularne co 2-3 minuty takie ze nic juz sie nie dalo, nawet do mnie gadac, a ty w domu i to jeszcze dajesz rade pisac:szok: niezla jestes. Jak masz skurcze co 10 minut to ja na twoim miejscu bym nie czekala tak dlugo. Pamietaj ze to drugi porod i wcale nie musi sie ciagnac tak dlugo:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry