reklama

mamy z norwegii

Marta ty to gigantka jestes:szok: ja to bym w domu urodzila:szok:

jak ty dajesz rade z tymi skurczami w domu wytrzymac? No chyba ze sa znosne, bo ja nie mialam nawet jednego znosnego:crazy: i moze dlatego nie rozumiem:baffled:

a jesli chodzi o krwisty czop to mi odszedl przy Sandrze bardzo krwisty na 5 dni przed, poprostu wypadl ze mnie:szok: ale skurczy nie mialam wiec nawet nie wybieralam sie do szpitala i dobrze bo niby po co,,,

reklama
Cześc dziewczyny:tak:
MARTA TRZYMAM KCIUKASY ZA SZYBKI PORÓD:tak:
Lila a jak zdrówko twoich dzieciaczków , cosik lepiej i jak pupa?

A Kasia na detoxie ....mi tez by sie przydało:baffled:

dziewczyny przepraszam , że wyjeżdżam z takim tematem jak tu sie ważą losy porodowe ale macie może jakieś pomysły na urodzinkowe przyjęcie ....zabawy , dekoracje ...czy jedzonko..bardzo będę wdzięczna za propozycje:tak:

Anka mna sie nie przejmuj;-)
Agata sa znosne...czekam wlasnie na te "mega", a co do czopu to mi z Natala tez zszedl jak mialam skurcze :tak: i wtedy sie zaczela cala zabawa :szok::-D

Anka ....hmmmmm....a bedziesz robic kinder bal??? musze pomyslec....bo ja mam takiego slonia co te motylki wypuszcza i sa do tego 4 siateczki wiec jak co moglabym Ci pozyczyc :tak:...fajna zabawa z tym lapaniem...a mozesz zrobic tez malowanie twarzy takimi farbkami do twarzy no i wlasnie z ciasta z soli moga robic rozne stworki pozniej do piekarnika i pomalowac farbkami :tak:
A do jedzenia to nie wiem...pomyslimy:happy:

Marta co ile masz juz skurcze??
u mnei w szpitalu przyjmuja jak sie ma co 5 min.skurcze,wczesniej to odsylaja do domu
ja to wogole chcialam przy Gabrielku jechac jak skurcze bede miala co 3 minuty,ale wyszlo inaczej :-) hihiii i tak tu sobie planuj hehee
ja to sobie prysznic ze spokojem wzielam,pamietam tv wlaczylam i herbatke sobie zrobilam heheee
a K. latal spanikowany i juz chcial do spiztala jechac :-D

Agata ojjj twarozek mhmmm,ale bym sobie serniczka zjadla,chyba do Marty wlece na szybka przed porodowa kawunie:-D
wiesz co,widocznie cod ziecko to inne
ja nie mialam takich akcji z dziewczynkami :no: a moze po prostu nie pilam tyle mleka?? i jogurtow nie jadlam? hmm..
no ale nic,ograniczam do minimum,czyli mleczko do kawuni i tyle :happy2:
da sie przezyc

Kasia na odwyku...powodzenia mateczka:-D:rofl2:

Aniu wiesz co Gabrielek lepiej sie ma:tak: charczy nadal,ale jest znaczna poprawa
Hania tak sobie..ale tez widze lekką poprawe
jutro z Gabim mamy badania w spzitalu to poprosze pediatre by przy okazji go osluchal

Aniu chcesz wyprawiac urodzinki Czarusiowi i zaprosic kolegow z przedszkola?
tutaj obowiazkowo na przyjeciu podawane sa polse :-D te hot dogi,ciasto czekoladowe...reszty nie pamietam:blink:

a ja pwooli musze zaczac obmyslac plan menu na roczek Hani :-)

Lilka wyprawiam wśród naszych znajomych polaków , przyjeżdża koleżanka do meża z dzidzia , troche skromnie, ale zawsze coś.
a w przedszkolu jest dodatkoa impreza , ale nie wiem czy cezary pójdzie , od tygodnie ma kaszel i nie wiem czy to nie refluks sie znowu odzywa czy jakieś powiklania po chorobie , którą mial 2 tyg. temu ..juz sama nie wiem co mam robic ...wizyte mamy dopiero na środę:wściekła/y:

aaaa a ja myslałam,ze robisz Kinder Party :-)
wiesz co w kazdym sklepie sa ozdoby dekoracyjne
ja na roczek Hani kupilam w Maxi serwetki w Kubusia Puchatka,w Nille tego duzego Klowna z balonow,mam takie zlote malutkie Gwiazdki do rozsypania po stole,ale nad tym sie jeszcze zastanowie ...
w sumie to chyba wszystko :happy:

mam problem kogo zaprosic,bo wstepnie jestesmy my z moja siostra i szwagrem
zas duzej imprezy robic nie chce bo sama wszystko pieke i gotuje,wiec nie chce trolic w kuchni za duzo :sorry:

Aniu,oby to nie refluks...normalnie wspolczuje wam tych problemow zdrowotnych
to neisparaawiedliwe,zeby tak male dzieci cierpialy co chwile...ach :-(
a w przedszkolu jest przyjecie z okazji urodzin Czarka? niew iedzialam ze tak tu robia,to bardzo mile :-)

a pamietacie jak za naszych czasow chodzilo sie do przedszkola i szkoly z cukierkami z okazji urodzin i imienin?? :-) hihiiii matko jakie stare czasy :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry