reklama

mamy z norwegii

reklama
Aniu to takie cos : ** Nowa gra ELEFUN - słoń i motyle HIT Hasbro MB (462997398) - Aukcje internetowe Allegro

Lilka kurcze ma caly czas co 10 albo 8 min...czekam na te co 5/6 min bo ivaczej mnie tez do domu wysla a nie chce mi sie jezdzic tyle razy :happy:
fajne te motylki, superrr:tak:, chybamu zafunduje pod choinke:tak:nie normalnie świetne, ale dzieciak co przyjdzie do Czarka jest mniejszy i jeszcze nie tak motorycznie sprawny więc porażka:no:. a zabawka od 3latek..
Marta ...kurcze cały czas myslę co tam u ciebie sie dzieję:blink:

a nic ....juz wszystko zrobilam..wyprasowalam, posprzatalam, zrobilam salatke gyros...teraz to chyba sie pojde polozyc i krzyzowki porozwiazuje, jak na boku sie poloze to moga byc silniejsze skurcze...prysznic tez juz bralam...a ze kazdym razem jak siadam na wc to mysle ze zaraz wyskoczy...ale nie...dalej sie saczy i lipa...juz Tomek z roboty przyjechal...panikuje he he co chwila mie sie pyta "i cooo?" beczka...a ja spokojna:tak:

Cześć mamuśki
Marta - no to super że to już! Obstawiam że dzisiejszy wieczór będzie już z maleństwem:-)
Kasia - na detoxie...ajjj sie porobiło...Będzie Cię brakować.

Ja na oczy ledwo patrzę, ale nie od kompa a od niewyspania...Karolcia padla przed 19 spała do 6 rano, w tym czasie cyca wycigałam co 2h lub co 1 h, ok.10 razy:wściekła/y:
Myślałam nad kupieniem kaszki po 4mcu ( tu w sklepie tylko1 rodzaj jest,nie pamietam jakiej firmy).
Widzialam ze w PL Nestle ma fajne kaszki, ale one pewnie słodkie co?

A teraz sobie uświadomiłam,że jadłam sernik, jogurty, żólty ser, może młoda po tym taka niespokojna? Bo to że ma liszaje w okolicach łokci to jakoś sie tym MM nie przejmuje, a ja zaczęłam panikować że to skaza...
Mam doła i mam ochotę rzucić w diabły to cycowanie:no: Albo chociaż dawać kaszkę na noc,żeby pospać min. 3 h jednym ciągiem...
Co sądzicie?

Iza to zalezy od Ciebie....nie muisz od razu kaszek wprowadzac , mozesz przejsc calkiem na sztuczne mleko, moze to jej bardziej podpasuje i bedzie spac Ci dluzej...
Mi osobiscie nie przeszkadzalao wstawanie do Natali w nocy...a moze macie za goraco w pokoju co sie tak budzi, moze jej chce sie pic a nie jest glodna ?

ja zwiekszyc sobie skurcze???? podajcie jakies pomysly...:tak:

Istra wspolczuje nocki
mozesz odciagac swoje mleczko,dodawac kaszke kukurydzina i malej na noc podawac :tak: nie musisz przechodzic na sztuczne jesli bardzo zalezy ci na karmieniu piersia a chcesz by mala spala troszke dluzej

ja przy Mili mialam dosc takiego wstawania
ona non stop na cycku wisiala
ale powiem wam ze z kazdym dzieckiem czlowiek sie tymi pobudkami w nocy nie za bardzo juz przejmuje:-D

Marta wody ci odeszly??:szok: wow to napewno dzisiaj
tyle porobilas w chacie ty wariatko :-D ze teraz odpoczywaj i zbieraj sily!!!!!!!
to rozkaz!!!!!!!!!

a ja wstawilam zdjecia mojej gromadki na zamknietym:-);-)

Cześć mamuśki
Marta - no to super że to już! Obstawiam że dzisiejszy wieczór będzie już z maleństwem:-)
Kasia - na detoxie...ajjj sie porobiło...Będzie Cię brakować.

Ja na oczy ledwo patrzę, ale nie od kompa a od niewyspania...Karolcia padla przed 19 spała do 6 rano, w tym czasie cyca wycigałam co 2h lub co 1 h, ok.10 razy:wściekła/y:
Myślałam nad kupieniem kaszki po 4mcu ( tu w sklepie tylko1 rodzaj jest,nie pamietam jakiej firmy).
Widzialam ze w PL Nestle ma fajne kaszki, ale one pewnie słodkie co?

A teraz sobie uświadomiłam,że jadłam sernik, jogurty, żólty ser, może młoda po tym taka niespokojna? Bo to że ma liszaje w okolicach łokci to jakoś sie tym MM nie przejmuje, a ja zaczęłam panikować że to skaza...
Mam doła i mam ochotę rzucić w diabły to cycowanie:no: Albo chociaż dawać kaszkę na noc,żeby pospać min. 3 h jednym ciągiem...
Co sądzicie?
ja używałam kaszek np: kaszkę mleczno-ryżową z bananami na mleku modyfikowanym , ale bobovita , bo nestle jakos nie podpasowały i bardziej wydane są bobovita , ale to moje zdanie.brzuszek pełny , więc Czaruś zadowolony,teraz czasem też mu podam na noc butle z 150 ml.
jak chcesz moge ci napisac skład...
kleiki ryzowe i kukurydziane nie zawieraja cukru
no ale kaszki zawieraja , ale wszystko w umiarze według mnie jest bezpieczne, zawsze mozesz miec wymienny asortyment do butli

Ostatnia edycja:
reklama
nie no Marta, teraz to juz rozumiem czemu nie pojechalas,,, ale cie trzyma:szok:
ja to bylam pewna ze ty juz dawno w szpitalu jestes:szok:

ja sie wyspalam z mala, bedzie urzedowac do 22 teraz.....
u nas pada wiec nawet nie da sie wyjsc, polazic,,, kurcze co tu w domu robic:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry