reklama

mamy z norwegii

reklama
CZESC BABULKI :-)upa caps mi sie wlaczyl

ja wlasnie robie mega hiper szybki obiad a zarazem ulubiony moj i dziewczynek -spaghetti
K. to sie smieje,bo nie ma tygodnia bez spageciora :-D

zajac ja tez poelcam migdaly :tak:
fakt balam sie ze zeby mi odleca od gryzienia,ale jak juz mnie wzielo to migdaly pomogly
a jak nie masz herbaty imbirowej to kup przyprawe imbir i dosypuj sobie do kawki :tak: tez pomaga

ciekawe jak tam Marta? :-)

myslalam dzis o Tampezie...bo nam kobitka znikla normalnie :happy2:

ooo lece do kuchni

no to u mnie ogarniete i podlogi pomyte,, choc tak na szybko mopem, ale widze ze te wszystkie wylane soczki mojej corki na podloge w kuchni wymagaja podwojnego mycia bo dalej sie klapki kleja:crazy:

moj maz oczywiscie nie widzi potrzeby sprzatania, a jakbym wam zdjecia pokazala jak to wygladalo 2 godziny temu to byscie sie zalamali:szok: nie mowiac o tym ze skarpetki sie kleily do podlogi w kuchhi:crazy: to sie nazywa byc facetem:wściekła/y:

no a ja cała szczęsliwa bo Cezary padł na wpółsziedząco:tak:na kanapie , rozmawiamy z nim a on za chwile ma zamknięte oczęta:laugh2:....

wiecie co pokupowałam już dekoracje na urodzinki, ale ciast nie pieke ..nie chce mi się i jeszcze jak nie wyjdą to porażka na całego:baffled:, kupiłam gotowe a jutro jedziemy po torta , tak wogóle przewidywałam mało osób ale nagle lista sie powiększyła , ja sie ciesze im więcej dzieciaków tym weselej:-D, ale będzie rozpierduch,,,już to widzę:rofl2:. prezenty juz tez kupione , ale nie wiem czy Czarek bedzie zadowolony bo on ciągle brum-rumki a my kupilismy ta ciufcie i tory:tak:...
no zobaczymy.
dziewczyny a jak tu wygląda bilans dwu latka , bo chyba jest:cool:....to u lekarza czy musze iśc do tej siostry:crazy: i znowu 100 pytań do... pewnie do niej bo ona mierzy dzieciaki:wściekła/y:..nie chce mi sie z nią gadac..upierdliwa na całej lini:angry:

reklama
ja tam na bilansie roczniaka to szybko zalatwilam sprawe, bo juz sie zorientowalam ze nic ciekawego sie nie dowiem, wiec pomierzyli ja, powazyli itp,, no i na kazde pytanie odpowiadalam ze wszystko w porzadku:-D pytala o zabki, jedzenie, mowienie, chodzenie itp... ja tam szybko mowilam ze nie ma problemu. Tym sposobem wyszlam po paru minutach stamtad;-) dluzej ja wazyli i mierzyli niz cala reszta:-D poprostu zbylam ich... i Ania jak cie denerwuja to tez mow im ze wszystko jest super i koniec. Ty i tak najlepiej znasz swoje dziecko:tak:

A Sandra dzisiaj spala ze mna do 16 wiec ja klade troche pozniej bo by zadyma byla o 20. Juz umyta i pachnaca czeka na kolacje. A potem to juz tylko zabki i lulu;-)

A ja sobie budyn zrobie:happy: tak w nagrode za sprzatanie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry