Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ani nic nie dac
przeciez dziewczyna rodzila dobe

.....boże jak sobie przypomne ta babe to nie wierze , że można byc takim perfidnie złośliwym. z checią bym sie zamieniła ..bo za wcześnie rodzic to jest dobre dla dzidzi. no ale w szpitalu uznali , że dziecko jest duże i ciąża donoszona , zreszta wpakowali we mnie pełno zastrzyków na wykształcenie pucek u dzidzi i takie tam, więc zagrożenia nie było.
, rześka jak bąk , wesolutka , mówila , że teraz sobie spaceruje po korytarzu
....Maya śpi, zmasakrowała ją przy karmieniu
, ale jest szczęsliwa i wszystkich serdecznie pozdrawia , wychodzi w czwartek, ogólnie mówi byoł
super , położna kochana, nie chciała znieczulenie
, więc rodziła na maksa naturalnie , ma 6 szwów i nie zarzeka na ból....chyba dobrze ja zrozumiałam ...tak wogole zastanawiam się czy ona mi swój poród zrelacjonowała
.aha urodzila o 4'23
.
pamietaj jak mojej znajomej powiedzieli po porodzie, ze teraz to bedzie miala niezla jazde:-) i rzeczywiscie, ja tez tak mialam. Od razu czlowiek zapomina o calym tym koszmarze
no ale nic ja polozna nie jestem. Moja znajoma jak tak dlugo skurcze rozwierajace miala to dali jej cos na przyspieszenie tutaj. No i przyjeli ja do szpitala przy regularnych skurczach. No ale zawsze zalezy na kogo sie trafi. Ciesze sie ze miala na sam porod fajna polozna i ze wszystko w porzadku
.
. musze wszystko uporządkowac i wymyc szafki , kurze i takie tam , żeby jakos to jutro wygladało.wczoraj mężus kupił dwie kanapy do salonu, niby zrobił to dla mnie...akurat, więc mamy gdzie gości posadzic
, gorzej z talerzami i kubkami, bo bedzie nas okolo 11 osób
.nie wiem czy to wypada , żeby kupic takie taletrzyki urodzinkowe, ale papaierowe np. z kubusiem czy czymś podobnym. ? jak myslicie?