agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
ja tam gaz milo wspominam
choc wiem ze nie wszystkie kobiety toleruja go, to ja nie mialam zadnych skutkow ubocznych poza niezlym odjazdem:-) teraz to sobie tez zazycze od samego poczatku chyba
ale Marte to podziwiam i wszystkie was dziewczyny ktore rodzily tak dlugo
moze ja mialam drastycznie w 3 godziny, ale przynajmniej szybko poszlo;-)
ide polozyc mala spac i biore sie za robote, choc widze ze mezus juz sie probuje wymigac, ale ja wiem ze jak on to zrobi z kolega, to bedzie pies wygladal jak w latki, no i chce zeby to juz bylo zrobione. A tak godzinka i bedzie wygladal porzadnie
choc wiem ze nie wszystkie kobiety toleruja go, to ja nie mialam zadnych skutkow ubocznych poza niezlym odjazdem:-) teraz to sobie tez zazycze od samego poczatku chyba
ale Marte to podziwiam i wszystkie was dziewczyny ktore rodzily tak dlugo
moze ja mialam drastycznie w 3 godziny, ale przynajmniej szybko poszlo;-)ide polozyc mala spac i biore sie za robote, choc widze ze mezus juz sie probuje wymigac, ale ja wiem ze jak on to zrobi z kolega, to bedzie pies wygladal jak w latki, no i chce zeby to juz bylo zrobione. A tak godzinka i bedzie wygladal porzadnie

, lekarze zabieraja się do operacji a ja mówie moje obawy , pani anestezjolog na chwile wstrzymała oddech ...potem dostałam następny zastrzyk
, potem juz dopiero zobaczyłam mała czuprynke przy mnie bo jakaś zamroczona byłam
to tyle tylko ze bezbolesnie bedzie.. a w szpitalu polozna na pogadance po porodzie mi powiedziala ze 90% dziewczyn ktore wybierajå te znieczulenie så zadowolone.. to gdzie tu wkoncu prawda lezy..??? pewnie jak zwykle - gdzies po srodku..