reklama

mamy z norwegii

witam, dziewczyny dwa lata temu mój kochany brojak był jua na świecie:-D....jejku jak ten czas mija:tak:.... wlasnie odwieźliśmy malego do przedszkola , a ten w ryk , jakis gorszy dzień ma, zreszta nocka tez nie była najlepsza bo kaszel jak zwykle sie objawia tylko jak śpi:wściekła/y:, dziwna sprawa. jak wcześniej wspominałam nie kazali mi nic kupowac a szczególnie nic słodkiego, bo oni nie chcą dawac słodyczy dzieciom , rozumiem ich powody i pochwalam , więc postanowiłam , ze kupie więcej owoców , bardziej urozmaiconych i tak wlasnie zrobilam , zapakowałam do sitay pełno pomarańczy , bananów , kiwi , ananasy , dwa rodzaje winogron i to chyba wszystko , aha jeszcze dobry humor, bo DZISIAJ JEMU SIE PRZYDA:-D.a w przedszkolu bedą robic dzisiaj hot-:rofl2:dogi , to to miło z ich strony , dziwny zwyczaj , ale nie komentuję, bo to lepsze od słodkości:baffled:.Agata a jak u was wygladal dzień urodzinowy? a czy dzisiaj jakieś święto?...bo w przedszkolu flaga:sorry2::sorry2:?
co do znieczulenia , szczerze to ja mam dosyc wszystkich tych parc zwyklych na odbyt:rofl2: i bółów ja bym chchiała bezboleśnie i już!!!..ale jestem leniwa co:rofl2:???

reklama
Ania pytalam meza czy dzisiaj jakies swieto jest, ale on mowi ze to moze byc poprostu dzien urodzin jakiegos krola, albo cos lokalnego, bo raczej nic nie ma dzisiaj.

A co do urodzin to ja robilam pierwsze urodziny poprostu w domu. Niestety na 3 razy i juz koniec z tymi przyjeciami. Jedno bylo dla tesciow, bo oni chcieli przyjsc jak nie bylo gosci, drugie dla Polakow, a trzecie dla Norwegow:szok: nie mam tyle miejsca zeby Polakow i Norwegow razem przyjac, a znowu nie chcialam stac jako tlumacz miedzy niektorymi ciagle. Wole zeby sami sie soba zajmowali. To byly pierwsze urodziny, wiec mala nie jarzyla za bardzo, ale drugie to zaprosze dzieci i zrobie male party. I tylko jedno. Zapewne tesciowie beda chcieli wpasc innego dnia, ale oni sami przyniosa torta, wiec tylko posprzatam:tak:

kto wie, kto wie:-D

ja sie zaraz biore za prasowanie, nie mam duzo, ale jak mi sie nazbiera to nie dam rady. Nie mowiac o tym juz ze maz tego nie zrobi, bo jak zrobi to nie bedzie nawet widac:-) prasowanie to u nas moja dzialka:tak:

poza tym jak siedze to mnie maly na cale podwozie cisnie i jednak wole w pozycji pionowej. Przynajmniej plecy nie bola i wogole jak sie czlowiek czyms zajmie to mniej sie rozczula;-)

Agato. te boøe to moze poprostu Maly powaznie szykuje sie juz na swiat i ustawia, schodzi nizej jeszcze bardziej..swojå drogå podziwiam jak zdolalas donosic bez wiekszych bøli i komplikacjiprzez tå przepukline! :tak: no a co wkoncu z imieniem? bedzie Daniel? :-)
Aniu! flaga chyba wlasnie z powodu Cezarego!! swietny pomysl z tymi owocami!! a wogole o ktørej zaczynasz impreze domowå? solenizant cos wie czy niespodzianka bedzie? :-)

o 16 , JAK MASZ CHĘC TO WPADNIEJ , ALE BEZ PREZENTU SIĘ NIE POKAZUJ:-D.....
wiesz co on nie kuma nic kompletnie co to sa urodzinki , bo jak mial roczej i mial zabawę z dziecmi to jeszcze był za malutki , żeby coś rozumiał:rofl2:
ale wszystko juz gotowe , kupilam dwa ttorty , jeden a'la marccelo drugi z owocami i galaretką:-p, jakies ciasto , i takie małe dodatki na slono i słodko , Czarek jak sie do tego dorwie to chyba się zhaftuje wieczorem:baffled:....

stare dobre czasy ....:-D
2e1f95z.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry