ana79
mamuśka ....
witam, dziewczyny dwa lata temu mój kochany brojak był jua na świecie
....jejku jak ten czas mija
.... wlasnie odwieźliśmy malego do przedszkola , a ten w ryk , jakis gorszy dzień ma, zreszta nocka tez nie była najlepsza bo kaszel jak zwykle sie objawia tylko jak śpi
, dziwna sprawa. jak wcześniej wspominałam nie kazali mi nic kupowac a szczególnie nic słodkiego, bo oni nie chcą dawac słodyczy dzieciom , rozumiem ich powody i pochwalam , więc postanowiłam , ze kupie więcej owoców , bardziej urozmaiconych i tak wlasnie zrobilam , zapakowałam do sitay pełno pomarańczy , bananów , kiwi , ananasy , dwa rodzaje winogron i to chyba wszystko , aha jeszcze dobry humor, bo DZISIAJ JEMU SIE PRZYDA
.a w przedszkolu bedą robic dzisiaj hot-
dogi , to to miło z ich strony , dziwny zwyczaj , ale nie komentuję, bo to lepsze od słodkości
.Agata a jak u was wygladal dzień urodzinowy? a czy dzisiaj jakieś święto?...bo w przedszkolu flaga
?
co do znieczulenia , szczerze to ja mam dosyc wszystkich tych parc zwyklych na odbyt
i bółów ja bym chchiała bezboleśnie i już!!!..ale jestem leniwa co
???
....jejku jak ten czas mija
.... wlasnie odwieźliśmy malego do przedszkola , a ten w ryk , jakis gorszy dzień ma, zreszta nocka tez nie była najlepsza bo kaszel jak zwykle sie objawia tylko jak śpi
, dziwna sprawa. jak wcześniej wspominałam nie kazali mi nic kupowac a szczególnie nic słodkiego, bo oni nie chcą dawac słodyczy dzieciom , rozumiem ich powody i pochwalam , więc postanowiłam , ze kupie więcej owoców , bardziej urozmaiconych i tak wlasnie zrobilam , zapakowałam do sitay pełno pomarańczy , bananów , kiwi , ananasy , dwa rodzaje winogron i to chyba wszystko , aha jeszcze dobry humor, bo DZISIAJ JEMU SIE PRZYDA
.a w przedszkolu bedą robic dzisiaj hot-
dogi , to to miło z ich strony , dziwny zwyczaj , ale nie komentuję, bo to lepsze od słodkości
.Agata a jak u was wygladal dzień urodzinowy? a czy dzisiaj jakieś święto?...bo w przedszkolu flaga
?co do znieczulenia , szczerze to ja mam dosyc wszystkich tych parc zwyklych na odbyt
i bółów ja bym chchiała bezboleśnie i już!!!..ale jestem leniwa co
???
nie mam tyle miejsca zeby Polakow i Norwegow razem przyjac, a znowu nie chcialam stac jako tlumacz miedzy niektorymi ciagle. Wole zeby sami sie soba zajmowali. To byly pierwsze urodziny, wiec mala nie jarzyla za bardzo, ale drugie to zaprosze dzieci i zrobie male party. I tylko jedno. Zapewne tesciowie beda chcieli wpasc innego dnia, ale oni sami przyniosa torta, wiec tylko posprzatam
, jakies ciasto , i takie małe dodatki na slono i słodko , Czarek jak sie do tego dorwie to chyba się zhaftuje wieczorem