plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
no nic to..karmie Malå i ide na spacer..zajze pøzniej co napisalyscie!:-)
Aniu.udanej zabawy urodzinowej Wam zycze!:-)
buzka!
Aniu.udanej zabawy urodzinowej Wam zycze!:-)
buzka!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ost. ona jest antybutelkowa. Potem zrobiłam samego NANa - i też nie chciała. 

normalnie sypalo
) i pedze po małego do przedszkola .
.w czwartek wychodzi...więc czekamy na jej relacje
....

ale szybko ten czas leci moja tez niedlugo....
no to opowiedzialam Wam historie!! 
ale teraz do rzeczy!
tyle ze jak czytam to rzeczywiscie roznica w dzieciach jest..bo ja praktycznie od samego poczåtku to moge prawie wszystko! spagetti,mlko czy jogurty nie robiå na Emmie zadnego wrazenia! po czekoladzie tyle ze pobudzona i wariacji dostaje
. raz poplakiwala po pizzy i sosie barbeque ale to bylo na samym poczåtku! nawet dzisiaj z racji tego ze jestem caly dzien sama to sobie pizze wszamalam.. no i oby tutaj nie zapeszyc - mam nadzieje ze wszystko bedzi ok tak jak dotychczas.. oczywiscie ze nie jem rzeczy ktorych z zalozenia sie nie powinno, z niczym w ilosci nie przesadzam i z Niå nie eksperymentuje ale faktem jest ze przy zakupach w sklepie niewiele mysle czy wolno czy nie.. stronie od produktow gotowych typu sosy w sloikach, fast foody od wielkiego dzwonu, podobnie napoje gazowane - raz na m-c i to troszke a tak pozatym to luzik...
u Was to sensacja!! a u mnie juz normalka!! 

pilam gazowane z Sandra, jadlam pizze nic ja nie ruszalo..... i kto powiedzial ze kobiety to ta slabsza strona:-) twarde jestesmy juz od urodzenia
dobrze ze ja mam meza ktory nie daje sobie w kasze dmuchac i sie z nimi kloci jak trzeba,,,, bo ja czasem to wlasnie sie wkurze, ale poprostu wyjde i tyle, a on im nawsciska, wiec jesli chodzi o lekarzy i cala sluzbe zdrowia to chodze czesto jak z tatusiem, bo wole go miec ze soba na wszelki wypadek