zajac to ja nie mam takich problemow, wcinam tylko sie uszy trzesa;-) a ser dopiero teraz maja od tego tygodnia. Pol kilo za 50 koron. Sklep sie miesci przy ulicy Peders gata. Zaraz tak na ukos stacji benzynowej. Jest napis po polsku wiec napewno trafisz tylko jedz powoli i uwazaj bo tam praktycznie jest strefa parkingowa platna i mozna mandat zaliczyc, wiec lepiej nie ryzykowac. Zaraz przed sklepem jest parking do 30 minut bezplatny, ale czesto jest zajety.
Lilka - jesli chodzi o ten rendgen to nie chce cie zalamywac, ale moja znajoma juz sie z tym spotkala. A wiec nie dostaniesz informacji od tych co robili zdjecie tylko sam opis przyjdzie do lekarza pierwszego kontaktu lub do helsestasjon do lekarza, zalezy kto wystawil skierowanie. Czyli nigdy na oczy wlasne zdjecia nie zobaczysz

Moji znajomi walcza z nimi, bo corka ma ostroge pietowa, na polskim zdjeciu widac goly okiem i to ojciec jest fizjoterapeuta wiec sie zna. Nie dosc tego dostali diagnoze z PL, ale oczywiscie tutaj nie uznaja i kazali zrobic znowu zdjecie, na ktorym nic nie zauwazyli

a do tego teraz wzieli to zdjecie z PL do szpitala i odbywa sie walka zeby je dostac spowrotem

A dziecko boli bo wyrastaja jej na piecie narosla ktore widac golym okiem, przewraca sie, nie chce chodzic na spacery mimo iz ma ponad 2 lata tylko

Szlak by trafil tych wszystkich lekarzy tutaj. Zaluja tylko ze ich posluchali i oddali im rendgen z PL. Ale matka jest zacieta i powiedziala ze tego tak nie zostawi i sie tam wybiera - zadyma bedzie jak nic