reklama

mamy z norwegii

no jeszcze nie. nie bylo kiedy..ale nawet wczoraj przy ukladaniu rozpizdziaju na stole jak przekladalam list to o tym pomyslalam.. mysle ze odpisze, z szacunku i przez grzecznosc bo wkoncu Pani poswiecila mi swoj czas...choc chyba z zaznaczeniem ze ja tego czasu za wiele nie posiadam..

reklama
Kasia daj sobie spokój , to jest ich taka taktyka:tak:
to jak raz wpuscisz do domku to do końca życia będa pukac do drzwi, oni maja lise osób i tak sobie chodza , wysyłaja listy i namawiaja :-Daż do skutku:-D

Emma na macie z zabawkami wariuje i kuka w TV na baje..
..a z tym antybiotykiem dziekuje ze pytasz..:-) ale nawet mi nie møw! koncze jutro a wciåz sie duze i w gardle drapie ale nie boli, wiec ciekawe jak to bedzie jak zakoncze kuracje..:crazy: no ale z plecami - J. smaruje mnie kociå masciå a ja dzisiaj pol nocy poubierana spalam.. i choc wciaz je czuje ale jest troche lepiej.
za oknem dzisiaj szaro-bialo i sniezek sypie..moze wyjde na spacer choc sie z tym tak bardzo nie stresuje..i tak caly dzien bedziemy w domu same wiec nie mam sie do czego spieszyc..wczoraj porobilam zdjecia ale nie mam ich biedna czasu i ochoty opublikowac..moze pøzniej.. :)

czesc mamuski

wczoraj mnie nie bylo,bo od rana zamieszanie w domu bylo,bo jechalismy z Gabim do spzitala,znajoma zostala z dziewczynkami,po drodze pare rzeczy zalatwilismy,jak wrocilismy do domu to szybko obiad i znajomi do nas wlecieli,wyjechali pozno bo jakos tak gadu gadu i 22.00 sie zrobila,a w miedzy czasie taki bol glowy mnei wział,ze tylko zajrzalam czy Marta urodzila i poszlam spac

w szpitalu....porazka!!:crazy:

opisze zaraz wszystko tylko chwilke pobawie sie z Mila bo sie kreci przy mnie i nudzi
ide z nia połowic rybki i wroce ;-)

Kasia spoko z tymi fotkmi, duzo zdrówak życze , a co to za maśc , śmierdzi:rofl2::rofl2:...?

Lilka czekamy ...ja się tez na chwile ulotnie bo mezus na lunch przyjdzie i zjemy sobie tościki, miam......

reklama
oooo! Lila to widze ze pomysl na obiad dzisiaj gotowy!! :-D powodzenia w lowieniu rybek!! :-D:-D
czekamy na wiesci!

a masc...mi tam nie smierdzi bo ja lubie takie specyfiki..to poprostu na bazie szalwi z jakimis eukaliptusami, mietå i innymi takimi.. i rozgrzewa! cos jak Wick-Vapo Rup.. ale Jorgeirowi oczywiscie smierdzi! :-D i jak zwykle smieje sie ze ja jak czarownica z tymi swoimi specyfikami!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry