Lilka ty mnie nie strasz, bo ja przy Sandrze tez jadlam wszystko, a teraz chlopak w drodze to kto wie jak bedzie

pilam gazowane z Sandra, jadlam pizze nic ja nie ruszalo..... i kto powiedzial ze kobiety to ta slabsza strona:-) twarde jestesmy juz od urodzenia
Agata nastaw sie psychicznie na hardcore,a byc moze malutki nie bedzie taki delikatny i bedziesz mogla duzo wcinac :-)
ogolnie to faktycznie slaba plec
kiedys ogladalam program z K. na ten temat i mezczyzni sa slabsi
smierc lozeczkowa w wiekszej liczbie dotyka dzieci plci meskiej,wogole kobiet rodzi sie wiecej niz mezczyzn,mezczyzni zyja krocej bo ich testosteron kaze im ryzykowac,przez co faceci czesciej gina w wypadkach lub podczas innych 'ekscesow'

i ogolnie w tym programie bylo mowione,ze stopniowo mezczyzni wygina

Agata zazdroszcze twarogu!!! jejku chyba pojade do Oslo raz do tego polskiego sklepu zobaczyc czy maja to cudo,Pawelki,Grzeski-jezu az mi slinka leci
a co do znajomych i ich walki z tutejszymi lekarzami to powiem szczerze ze czasami ze wzgledu na tutejsze 'metody leczenia' a raczej ich brak,chcialabym mieszkac w pl

bo juz po wielu zaslyszanych opowiesciach od znajomych doszlam do wniosku,ze tu lepiej byc zdrowym
wspolczuje tej malutkiej dziewczynce...cos strasznego
niech ta twoja znajoma ich tam rozniesie

co za....
czyli zapomnialam podsumowac, ze Lilka mozesz uslyszec od lekarza tylko tyle -
WSZYSTKO JEST W PORZADKU i nic wiecej
dokladnie...
kolezanka jest w 16tc. pracuje na produkcji z moim K.
a ze produkuja salatki to na hali jest 4 st.C,mokro,praca stojaca,po 10-12 h dziennie
Ania pare razy juz zemdlała,ma ostre bole podbrzusza...a te korki w szpitalu dali jej 4 dni zwolnienia i heja do roboty

a mowila im w jakich warunkach pracuje,ale nie poprosila o zwolnienie
i tu mam pytanie- czy ona ma ich bezposrednio o nie poprosic??