agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
zasnie, zasnie... ostatnio jak ja zmusze do spania miedzy 13 a 14 w dzien tak na godzinke to nie ma problemu z spaniem okolo 20:30. Naprawde super, bo wieczor wolny. Potem budzi sie okolo 8 rano. Teraz to ja przeciagne do 21 przynajmniej. Je kolacje teraz.
A co do wiatrow to u nas tez beznadziejna pogoda,, i wez tu wszystkich sluchaj co mowia zeby isc na spacer bo to dobre przed porodem
a co do mysz to wbilismy to wszystko co przychodzilo. Potem przez tydzien byl spokoj i zlapala sie jeszcze jedna. Od dluzszego czasu stoji pulapka i jedzonko nie znika. Jakos ich nie slychac,,,, moze daly sobie spokoj;-)
Marta, a jak tam z Toba? Mi po tym masazu troche brazowej ciazy sie saczy. Troche mnie plecy bola z tylu, ale bolaly od jakiegos czasu. Kurcze tylko tak nisko mlody siedzi ze mam wrazenie ze mi cale spojenie lonowe sie rusza jak sie kreci
ale spokojnie....cisza
A co do wiatrow to u nas tez beznadziejna pogoda,, i wez tu wszystkich sluchaj co mowia zeby isc na spacer bo to dobre przed porodem

a co do mysz to wbilismy to wszystko co przychodzilo. Potem przez tydzien byl spokoj i zlapala sie jeszcze jedna. Od dluzszego czasu stoji pulapka i jedzonko nie znika. Jakos ich nie slychac,,,, moze daly sobie spokoj;-)
Marta, a jak tam z Toba? Mi po tym masazu troche brazowej ciazy sie saczy. Troche mnie plecy bola z tylu, ale bolaly od jakiegos czasu. Kurcze tylko tak nisko mlody siedzi ze mam wrazenie ze mi cale spojenie lonowe sie rusza jak sie kreci

ale spokojnie....cisza

ale na pocieszenie ci powiem ze jak twoja mala przeskoczy magiczny prog 6 miesiaca to sie dopiero u ciebie cos dziac zacznie. Ja przynajmnniej tak to odczulam, moze dlatego ze Sandra tez kolek nie miala i sama soba sie zajmowala. Druga polowa roku jest ciekawsza moim zdaniem. Dzieciak siedzi, probuje roznych nowych rzeczy i do jedzenia i do zabawy. Czasem tak smiesznie kombinuje,,,,zaczyna sie przemieszczac, potem raczkowac i chodzic..... troche wiecej trzeba im wtedy uwagi poswiecac ale sadze ze jest to calkiem ciekawe;-)