Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
obudzil sie najpierw juz po godzinie na mleko a potem dopiero za 3,5 godziny, zasnal i za nastepne 3 sie obudzil. Dalam mu mleko, szybko zmienilam pieluche bo zasikal cala i dalej poszedl spac. Teraz to juz powoli wlacza mu sie czuwanie bo do piersi cos chce i mruczy sobie. Ale jak dla mnie to wielki sukces. Wszyscy sie wyspali. Sandra tez uspala sie przed telewizorem po 23 poszla spac. Jakies 15 mintu temu wszyscy podnieslismy sie z lozka:-)
!!!!!
tak samo mialam z Natala i myslalamze to od nierownego karmienia, ale nie, taki urok mych cyckow ze jeden wiekszy o rozmiar od drugiego
, znowu bedzie problem z kupowaniem stanikow

!!!
...teraz lezy sobie w lozeczku i "biega"

kochaniutki jest;-) zeby tylko kolki sie nie pojawily to bedzie jak w niebie:-)Dziweczyny mam takie pytanko do Was jak oceniacie mozliwosc ze mozna samemu nauczyc sie norweskiego nie chodzac na zaden kurs?moze znacie jakies fajne stronki z ktorych mozna by bylo korzystac?cos tam probuje ale nie wiem czy jest wiekszy sens bo mysle ze sama nie dam rady:-(
, druga rzecz jak chodzisz na kurs uczysz sie wymowy , akcentu na niektóre sylaby , bo niektóre wyrazy niby w wymowie tak samo , ale to sie wydaje nam Polakom , a tak naprawdę znaczy coś innego i wypuscisz sie na miasto i zamias TY powiesz WC
, to tez jest ważne , moim zdaniem jak mówisz i roazmawiasz w tym jężyku szybciej sie nauczysz a tak same suche wiedomości , to ciężka sprawa, druga rzecz nie wiem jak Kuba , ale Czarek nie da mi się uczyc
i jak jesteś w domku z dzieciakiem pod opieka tez trudno przysiąśc do książek.Aniu a Ty kiedy wracasz do Norwegii?i czy maz tez z Wami leci?
ja pewnie wroce w marcu, musze pozalatwiac w PL pare spraw!
u nas slonce ale przed chwila grad padal!paranoja z ta pogoda!
moj klusek mnie szokuje-sam sie dopomina zeby gruszka mu gilarze z noska wyciagnac:-)przynajmniej nie musze sie szarpac!obym nie pochwalila!
Agataka aby wiecej takich nocy i mozna powiedziec ze jestes w bajce!:-)
. dzisiaj znowu nie za bardzo się czuł i zostal ze mna w domku , porót gilonów i kaszlu , a potem jeszcze wymiotował , ale to jak zwykle refluks daje o sobie znac
, wiec bez żadnych rewelacji.
.
no i obowiązkowo bigosik, zobaczymy czy męzusiowi będzie smakowalo
.
musialam sobie kupic biustonosz do karmienia z drutami, bo nie popelnie tego samego bledu jak za pierwszym razem i kupuje tylko z drutami. Poza tym chwile pochodzilismy i kupilismy co trzeba, a na koniec spozywka

brzydzilam sie umyc rece tam
i jeszcze maly mi sie caly obsikal przy zmianie pieluchy, musialam go przebierac calego, a przewijak tak zamonotwany ze caly czas sie uderzalam o porecz do toalety dla inwalidow, a dopiero wieksi ode mnie
maz zglosil to w informacji i niby poslali kogos od razu, ale normalnie wstyd