hej hej
ojj nie mialam kiedy wejsc dzisiaj
po pierwsze wczoraj zjadlam gyrosa i pol nocy Gabriel wariowal,a po drugie nie wiem dlaczego tak prawa piers mnie boli ze szok...w nocy mi normalnie stwardniala jak kamien

az sie przerazilam,bo pare lat temu mialam guzy w piersiach i tak samo sie zaczynalo...czyli piers zaczela bolec,potem twardniec i znacznie sie powiekszyla od lewej...ale odpukac jest lepiej,piers po wygrzaniu jest miekka,ale jeszcze boli :-

-( nie wiem dlaczego...wstalam wiec dzis kolo 14.00 bo przez bol nic w nocy nie spalam...
w dodatku u nas szok wsrod Polakow bo w Drammen splonal dom z dwoma Polakami...pewnie juz wiecie bo pisza o tym wszedzie ,nawet na Tvn 24
to juz drugi przypadek jaki sie w Drammen zdazyl odkad tu jestem

pierwszy to kolezanka Karola z pracy,,,mieszkanie jej splonelo i wszyscy jej pomagalismy w miare mozliwosci...jejku szok...:-(
doczytalam ze piszecie o papierosach
ja nigdy nie palilam i nie pale,za to mam inny nalog z ktorym walcze....slodycze!!
Agata czy dobrze rozumiem,ze Daniel kiepsko ci spi??
ja nie mam takiego problemu,bo Gabriel spi non stop w sumie...oprocz wieczorow
zazwyczaj jak obudzi sie wieczorem to potrafi wytrzymac do 23 godziny a nawet pozniej,potem jak zasnie to spi,ale jednak te pare godzin jest meczace,bo najmlodsze pociechy spia a synus nie
ok znikam,bo padnieta jestem
dobranoc mamuski