reklama

mamy z norwegii

reklama
Kasia dzieki:tak:, coś pokombinuje nie długo:-p.
Lilka koniec tego mietolenia się juniorkiem:rofl2:, ha ha żarutuje , ale chłopaki lubią co troche powisiec:-D na....
Marta a ty co , czemu nie zaglądzasz?

Ana juz cycolenie sie skonczylo,ale...rozmowy w toku ogladam:-p
jest o babach ktore sa psami na koloratki
jedna romansowala z proboszczem,na poczatku dla kasy,potem byla z nim jakos z przyzwyczajenia,a w miedzy czasie usunela z nim 5 ciaz:szok::szok:

no ta co usunela 5 ciaz to niezla agentka!bezpojecie zupelne i brak slow!!!wszystkie jakies takie "brak slow"!:-(
musze sie Wam dziewczyny pochwalic:moj mezus ostatnio poczynil zakupy do naszego nowego domku!co prawda jeszcze troszke zanim sie wprowadzimy ale przeciez jakto cos polezy to nic sie nie stanie!kupil caly komplet super garnkow , caly super komplet sztuccow i nozy!jej az w szoku bylam!:szok:

Jestem Aniu :-D, ale tylko na chwilke bo musze obiadek dokonczyc...dopiero teraz bo nie mialam skladnikow do obiadu i musialam dosklepu jechac a Maya nalogowy ciagutek cyckow sie przysslala wtedy kiedy niema :rofl2: a w sumie na cucku siedziala od 12 :tak: z malymi przerwami ze moglam sobie chociaz kanapke zrobic albo so lazienki skoczyc:sorry2:
Juz ma cala glowke w tych "potowkach" cholercia, jestem, zla na siebie bo ja przegrzalam...glupia baba ze mnie :crazy:, teraz bede je scierac rumiankiem i vodka, chyba ze podjade do apteki po spirytus salicylowy ...wlasnie a jak sie tutaj takie cos nazywa :szok:????

Dziewczyny no jak juz widziecie!chce sie z Wami czyms podzielic mam nadzieje ze nie zaszkodzi to ze juz teraz z Wami sie tym dziele (wiecie te przesady ze do 3 miesiaca nie powinno sie nic nikomu mowic!)
Udalo sie a teraz tylko trzymacie kciuki *jesli mozecie* aby wszystko bylo dobrze!:-)

BRAVOOOO
NIUNIA GRATULUJE :)
ŻYCZĘ CI Z CAŁEGO SERCA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ

14v2naw.jpg

Niunia gratulacje:-):-):-):-):-) dbaj o siebie nam teraz:tak:

a ja kupilam kurtke i to na 50% przeceny:-) oczywiscie chodzilam i sie snulam i nie moglam nic znalesc, a maz tylko poszedl ze mna do jednego sklepu, przymierzylam dwie kurtki i ta druga wzielam. Zwykla czarna, ale za tylek wiec cieplo i do wszystkiego pasuje;-) no i jeszcze sie pochwale ze wskoczylam w S:szok: z Cubusa, a to mi sie nie zdazylo juz od wielu lat:szok:

troche sie wymeczylam bo jednak te antybiotyki oslabiaja ostro, ale jutro juz ostatni dzien i basta, mam nadzieje ze malego brzuszek tez przestanie bolec. Mam wrazenie ze dzisiaj boli mniej, ale troche narzeka.

A w helsestasjon papiery dostali w piatek. Maly od porodu przypbral ponad 300 gram - ja jestem zadowolona;-) bo to znaczy ze mleko dobre:tak: zapytali nas czy chcemy zeby przyjechali do domu czy my mamy przyjechac. Powiedzialam ze dla mnie to pasuje przyjechac. Sandra sie czyms zajmie tam, bo nowe miejsce i nie musze sie stresowac ze ktos do domu przychodzi obcy, bo wtedy to czlowiek pucuje, a ja nie mam teraz do tego sil. Ogarniam na bierzaco co trzeba, ale nie jest to tak jakbym chciala przyjmowac helseseter w domu. Dzisiaj tak z nienacka to nie miala czasu, a ja nie mam problemu do piatku poczekac.

Widze ze dziewczyny juz swieta ostro planujecie, a ja tam w lesie nawet o tym nie mysle:-(
na wigilie pewnie pojedziemy do tesciow (tesc robi wysmienite pinnekjøtt) wiec to nam odpada. W niedziele miedzy swietami tez jest zjazd rodzinny. A sporo osob juz sie upomina o wizyte na swieta no i duzo znajomych wokol. Wiec ja tam duzo nie szykuje, bo w domu nie bede siedziec, tylko ta zeby milo bylo w miedzy czasie;-) mi to odpowiada na gotowe wszedzie jezdzic, bo u siebie to kameralnie moge kogos przyjac i to nawet chetnie, ale zeby przyjmowac wielu gosci to nie dziekuje:baffled: (ale zrzeda ze mnie co:baffled:)

reklama
a moj tomek wariuje z kasa, znaczy caly czas mowi ze kasy nam nie starczy i wogole....zygac mi sie juz chce tak gadka :crazy::baffled:...wkurza mnie....zaraz mi powie ze choinki nie bedzie to go zastrzele....kurde by oszczedzal na wszystkim :wściekła/y:...w dodoatku jakos humoru dzisiaj niemam i wszystko mnie wq...:wściekła/y:...............

Anka a dzisiaj gadalam z tesciowa i ona mi mowila ze jak tesciu pojdzie na to postojowe to ma sobie od razu roboty szukac w innej firmie bo ona go nie chce jeszcze w PL :szok:...he he he niema to jak kochajac a zona w PL :-D:-D:-D:-D:-D boki zrywac!!!! tylko zeby jej te korony na konto wplywaly :-D:-D:-D:-D:-D....
ja na jego miejscu bym od razu do PL walila:tak:, a ten sie zonki sluchaa glupek :no::-D:-D:-D...to taka mala beka z tesciow;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry