Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, ale tylko na chwilke bo musze obiadek dokonczyc...dopiero teraz bo nie mialam skladnikow do obiadu i musialam dosklepu jechac a Maya nalogowy ciagutek cyckow sie przysslala wtedy kiedy niema
a w sumie na cucku siedziala od 12
z malymi przerwami ze moglam sobie chociaz kanapke zrobic albo so lazienki skoczyc
, teraz bede je scierac rumiankiem i vodka, chyba ze podjade do apteki po spirytus salicylowy ...wlasnie a jak sie tutaj takie cos nazywa
????
z Cubusa, a to mi sie nie zdazylo juz od wielu lat
zapytali nas czy chcemy zeby przyjechali do domu czy my mamy przyjechac. Powiedzialam ze dla mnie to pasuje przyjechac. Sandra sie czyms zajmie tam, bo nowe miejsce i nie musze sie stresowac ze ktos do domu przychodzi obcy, bo wtedy to czlowiek pucuje, a ja nie mam teraz do tego sil. Ogarniam na bierzaco co trzeba, ale nie jest to tak jakbym chciala przyjmowac helseseter w domu. Dzisiaj tak z nienacka to nie miala czasu, a ja nie mam problemu do piatku poczekac.
(ale zrzeda ze mnie co
)
...wkurza mnie....zaraz mi powie ze choinki nie bedzie to go zastrzele....kurde by oszczedzal na wszystkim
...w dodoatku jakos humoru dzisiaj niemam i wszystko mnie wq...
...............
...he he he niema to jak kochajac a zona w PL 

boki zrywac!!!! tylko zeby jej te korony na konto wplywaly 

....
, a ten sie zonki sluchaa glupek 

...to taka mala beka z tesciow;-)