reklama

mamy z norwegii

reklama
i znowu cos zamøwilas!!!???? :szok: SZALONA!!!! :-D chwal sie!

ps. haha! pozostajåc w temacie!! Jorgeir przed chwilå chcial zamøwic przez internet mleko (wszyscy znamy TINE) dla restauracji i.... sklep jest zamkniety!!! normalnie ma godziny owarcia - od poniedzialku do piatku w okreslonym czasie!!! ale jaja co! ?? :-D nam by sie cos tekiego zdalo w bonprixie i innych jako STOP przed zakupami!! :-D czlowiek moze by sie w miedzyczasie rozmyslil!!! ;))))

Ostatnia edycja:
javascript:tb_show('Bluzka', 'quick...&height='+tbheight+'&width='+tbwidth+'', '');no i tą sukienke:tak:

Kasiu ja zmykam , moze potem wpade , miłego wieczorku , pa:)

Dziekwczyny dzieki za gratulacje mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, dzidzia bedzie zdrowa:-)wiadomo zawsze sa jakies obawy ale jestem naladowana bardzo pozytywnie i optymistycznie!
Kasiu pytalas kiedys co znaczy "tało pało, pało tało" Kuby jak czyta ksiazeczke:-)wiesz sama nie wiem, wymysla jakies smieszne slowa ale jest wtedy taki zabawny ze hej!i trzyma ksiazke tak jak zawodowy czytellnik:-D:-D:-D:-D
Super Kasiu z ta restauracja , zyce Wam aby ten caly interesik sie krecil i przynosil nielada zyski:-D:-)
Kasiu a co z tymi listami?mowilas o tym mezowi?ja bym sie przestraszyla , bo cholercia wie co to za ludzie:szok:
Aniu zakupy rewelka!:-)ja narazie przystopowalam bo ocieplaja nam dom, a wiadomo swieta , wyjazd do domu itd
ale poczekam zaszaleje w styczniu:rofl2:dopiero se zaszaleje:-D

dosyc ciekawe:-)
Jak zrobić tulipana Origami? - tipy.pl
artykul_video_90,jak-zrobic-tulipana-origami.html

KARALUCHY POD PODUCHY:rofl2::-D:rofl2:SUPER OBRAZEK:-D
Niunia ja tez nie powinnam, ale tak na dobrą sprawę ja sobie nic nie kupuje ttaj , ciągle tylko oszczędzamy, to odpaliłam sobie taki mały prezencik.
a co do ocieplania domku , to piszesz o tym w pl:confused:, a jaki macie projekcik, pochwal się troszke , bo troche też ostatnio sie interesuje domkami, my na razie łysą działke mamy i tyle , jeszcze długa droga przed nami:-(:szok:.

reklama
no to sobie z wami popisalam :baffled:
jestem padnieta,ale musze teraz zamowic satelite i te ksiazki wreszcie,bo jutro kumpel do pl wyjezdza a ja z miejsca nie ruszylam:angry:
dobija mnie to czasami...
w dodatku Gabriela polozylam spac do lozeczka i co?? i zasypia mi na rekach,w foteliku,jak elzy w lozeczku i trzymam go za reke....ale odejde i co?? kontrola radarowa sie wlancza,czy matka nadal stoi...a ze nie to placze...echhh

oo owca mu sie wlaczyla to cisza,ale ogolnie owce ma w powazaniu :dry:

Niunia widze suwaczek...GRATULUJE FASOLECZKI!!!!!!!!:-):-):-)
spokojnych 9 miesiecy ciazy kochana!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry