agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
niezla tesciowa:-)
Daniel chyba ma nocke, bo spi jak zabity.
A w centrum handlowym zaraz przed wejsciem zwymitowal (znowu za duzo zjadl
) a jak go przebieralam to znowu poscil lekkiego pawia
ubran na zmiane mi zabraklo i musialam jakis sweterek dokupic. Tym sposobem zyskal nowe spodenki i sweterek, bo w komplecie bylo taniej niz osobno
wogole nie widzialam za wiele rzeczy z gory osobno, wszystko z kompletach dla takich maluszkow na 56.
jak chyba bede korzystac ze maly spi i jak tylko Sandra pojdzie spac bo ja tez ide sie polozyc z kurami. Myslalam ze moze go obudzic i wykapac zeby mi w nocy dnia nie zaczal, ale maz mowi ze szkoda go budzic
Daniel chyba ma nocke, bo spi jak zabity.
A w centrum handlowym zaraz przed wejsciem zwymitowal (znowu za duzo zjadl
) a jak go przebieralam to znowu poscil lekkiego pawia
ubran na zmiane mi zabraklo i musialam jakis sweterek dokupic. Tym sposobem zyskal nowe spodenki i sweterek, bo w komplecie bylo taniej niz osobno
wogole nie widzialam za wiele rzeczy z gory osobno, wszystko z kompletach dla takich maluszkow na 56.jak chyba bede korzystac ze maly spi i jak tylko Sandra pojdzie spac bo ja tez ide sie polozyc z kurami. Myslalam ze moze go obudzic i wykapac zeby mi w nocy dnia nie zaczal, ale maz mowi ze szkoda go budzic

, ale z drugiej strony to dobrze , ze trzymają łape na kasie , bo mi dziwne myśli nie raz chodza po głowie co by tu jeszcze kupic, może T boi sie o przyszłośc i chce mniec jakieś zaplecze pienieżne dla Was jak sie coś zacznie psuc w firmie
. a co do teściowe to wiesz ja jej nie chce bronic , bo nie znam kobity , ale ja też chciałam , żeby mój M szukał innej pracy tutaj jkby coś nie tak było, tylko przykre jest , że go nie chce w pl
, duzo kobiet sie przyzwyczaiło do rozłąki i tak im sie dobrze żyje
, no to tak jak ja....ja idę tylko piętro wyżej, a w drugo dzień świąt na obiad do mamy i dzidków, może w drugi zorganizuje spotkanie kuzynostwa u siebie i mała bibkę, więc coś tam zrobię, zreszta nie lubie miec pustej lodówki 

, a ona tak o swoim życiu pisze do ciebie , troche nie poważne i lekkomyslne , albo jakis bajer chciała zapodac Tobie