reklama

mamy z norwegii

a ja obchodze dzisiaj kolejnå rocznice!!
to juz rok!!!
jak jestem z Wami na BB!!
gratuluje przede wszystkim sobie - ze z Wami tak dlugo wytrzymalam! :-D

a tak na powaznie - dziekuje Wam ze jestescie!! kissy dla Was za to!! :-D

reklama
Lilka - znam ten bol z tym alarmem. Ci mali nasi faceci to takie male maminsynki:-D
Daniel nawet jak go spiacego odloze i wlasnie nie ma nocy to od razu zajarzy ze go odlozylam. Dobre to czuwanie ma:-D

A ja dzisiaj ostatni dzien na antybiotyku:-)

u nas pogoda taka nie w 5 nie w 10, niby nie pada, ale szaro i wieje, wiec nigdy nic nie wiadomo:confused:

Dziewczyny widze ze sie rozpedzacie z tymi zakupami przez net:-D

dzieńdoberek
U mnie sŁonko sie czasem wychyla , więc chyba nie usiedze w domku, w nocy Czarek spał dobrze , w końcu przestał kaszlec , ale na razie nie chwale przed zachodem słońca:tak:.A ja od rana sprzątam , piore , czyszcze i już świruje od tego , bo to nie jest moje ulubione zajęcie:baffled:, jeszcze bawię sie z bigosem bo mężus sobie na dzisiaj zamówił:-D.
KASIA NO JA JUZ MIESIĄC TEMU WYSTRZELIŁAM JAK FILIP Z KONOPII Z TYMI ZYCZENIAMI:rofl2:, TO DLA CIEBIE:
11hb89f.jpg

czesc laseczki:-)

Aniu zamowilam wczoraj sobie takie pozycje:

- Mowa dziecka zrozum i rozwiń mowę dziecka NOWA (482812538) - Aukcje internetowe Allegro

- Dyscyplina bez krzyku i bicia Wyckoff NOWA kel - (482812468) - Aukcje internetowe Allegro

- Zabawy umysłowe dla niemowląt NOWA KRAKÓW kel (482812665) - Aukcje internetowe Allegro

- Kształtuj charakter i buduj osobowość dziecka (482812527) - Aukcje internetowe Allegro

Aniu,Niunia dziekuje za zaoferowanie sie co do przesylki ksiazek :-)
jak tylko wpadnie mi kaska to w styczniu sie odezwe,bo zalezy mi na kupnie fulll ksiazek dla Milenki do czytania:-)
mamy duzo ksiazeczek,ale wszystkie juz przeczytane i oklepane;-)
no chyba ze zamowie z tych stronek internetowych co Ana podalas
co do swiata ksiazki to tez tam naleze,ale no wlasnie nie wysylaja zagranice,a szkoda

Aniu co do czasu na czytanie to mam wieczorami :-) 0 20 panny sa juz w lozeczkach,zostaje ewentualnie Gabrys,ale i on ostatnio 21-22 chodzi spac:happy: pfu pfu (bo bywalo i 1 w nocy)
wlasnie zabralam sie za lekture Zbrodnia i Kara Dostojewskiego
jakos w LO nie mialam czasu przeczytac,wiec teraz zamierzam:-)

piekne sloneczko swieci,jak sie dwojka najmlodszych obudzi to wybywamy na spacerek

zaczelam robic mufinki i...w trakcie okazalo sie ze nie mam jajek :-p
dawno mi sie cos takiego nie zdarzylo :-D

Ostatnia edycja:
Agata super,ze juz wracasz do zdrowia
jestes wielka,ze to przetrwalas,ja sobie nawet tego bolu nie moge wyobrazic,bo mnie zaraz w brzuchu sciska :baffled:

Kasiu to juz roczek minal??
hehee moze i ja poszperam i sprawdze kiedy i mi rok tutaj zleci lub moze zlecial:-)
maniaczki z nas heheeee:-) ale jakie fajne,nie? :-D;-)

Lilka Tobie pyknie na naszym wątku 26 listopada:tak::-D:-D, no ale ty działasz już od dawna:szok::-D na BB:tak:
wiesz co ja tez nie byłam taka wartka do czytania lektur, szczerz to zaliczyłam jakieś tam dzieci z bylerbym i w pustyni i w puszczy, no nie mogłam jakoś czytac tej pieknej i dostojnej literatury , dopiero teraz doceniam:tak:,
zbrodni i kary jeszcze nie przeczytałam , ale czaję sie teraz na ANNE KAREINE I WOJNA I POKÓJ tez nie małe ksiażki:baffled:, no i czasem czytuję na portalu pisarskim współczesne opowiadania mniej znanych , ale wybitnych jak dla mnie artstów:tak:. jak skończysz swoja ksiażke polecam CIEŃ WIATRU, SUPER!!!

czesc
male mi wcale nie daje zasiasc do kompa, tylko by sie nosila, zwlaszcza wieczorami. u nas wlasnie grad zasowa i okropny wiatr.
niunia wielkie gratulacje i spokojnych 9 miesiecy
kasia u mnie byli swiadkowie Jehowy i jak sie dowiedzieli ze jestem polka to zaczeli przysylac polke do mnie i tez znajdowalam w skrzynce straznice

Aniu ja od dziecka czytalam ksiazki,taka maniaczka jestem :-)
ostatnio dostalismy taka szafke na ksiazki i wylozylam wszystkie ksiazki jakie sobie sama kupowalam jeszcze w pl,i goscie nie wiedziec czemu mysleli,ze to Karola kolekcja :baffled: no moze jest po studiach w przeciwienstwie do mnie,ale zeby od razu myslec z gory ze to jego ksiazki:dry::confused: no dziwnie sie poczulam :dry:

ja mam w planach przeczytac te zbrodnie i kare oraz 3 tomy chlopow:rofl2:
a to wszystko po to,bo nie mam matury a zamierzam do niej podejsc w 2010 :happy: wiec musze sie zaczac przygotowywac,bo z glowki wylecialo ojj wylecialo :sorry2::zawstydzona/y:

Ania 26 listopada powiadasz...no to po porodzie Hani sie odezwalam :-)

a tak z innej beczki
w pazdzierniku Skatte przyslalo nam list z kwota jaka nam musza zwrocic po rozliczeniu
polowa listopada za nami a kasy na koncie NIET :no:
do kiedy maja czas na zwrot?? mialam nadzieje,ze bedzie krotko po tej informacji,a tu kiszka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry