^marta^
mamuśka
Hejka,
a ja dopiero tylek zwleklam z lozka....nocka koszmar, Natala miala jakes ataki bolu brzucha i ryk na cala chate
...Tomek oczywiscie nic nie slyszal i latalam jak glupia z sypialni do pokoju.....teraz tez w lozku lezy. Nie wiem co jej jest, jak nie przejszie dopniedzialku to do lekarza.
Agata wypoczywaj poki cisza
:-)!!!
ooo musze leciec bo Mayka sie obudzila.....
Milego
a ja dopiero tylek zwleklam z lozka....nocka koszmar, Natala miala jakes ataki bolu brzucha i ryk na cala chate
...Tomek oczywiscie nic nie slyszal i latalam jak glupia z sypialni do pokoju.....teraz tez w lozku lezy. Nie wiem co jej jest, jak nie przejszie dopniedzialku to do lekarza.Agata wypoczywaj poki cisza
:-)!!!ooo musze leciec bo Mayka sie obudzila.....
Milego
ale w zwiazku z tym ze mamy male dzieci to od razu jestesmy pierwsi:-) w tym momencie akurat nie ma nic, ale dadza znac od razu jakby co. Gdy byl taki boom budowlany to nie mogli znalesc wykonawcy bo maja 70 milionow koron na wybudowanie nowych mieszkan komunalnych i na 2009 beda gotowe. Zapisal od razu ze skoro mamy 2 dzieci to potrzebujemy 3 sypialnie, maz powiedzial ze nie ma problemu z 2 wiekszymi no to zapisal (w okresie oczekiwania na 3 moga byc 2). Mamy spokojnie jechac do Pl tak jak planowalismy bo wysla zawiadomienie do PL na adres ktory podalismy jakby co. W srode ma byc spotkanie i wysla list z opisem rozwoju sytuacji.

spotykamy sie czasem taka grupka ludzi z ktorymi znamy sie jeszcze z PL. W czasie lata gdy dojezdzaja tez ci co zalapuja sie na sezon to dopiero jest niezla grupa.

, troche mnie zszokowali!!!, potem teściowa z prezentem wyskoczyła,ale po sprostowaniu
, to jeszcze teśc z całusami i zyczeniami