reklama

mamy z norwegii

oj to współczuje Marta , myślałam , że zdecydowałaś się na tamte mikołajki w Bergen,,,,a prezent super , jak na księżniczke przystało:-D
my wczoraj bylismy na balu mikołajkowym w Gdyni , juz w norge mu zaaranżowałam , biegał , cieszyl sie niesamowicie i nawet mikołajowi usiadł na kolanach:szok:.
a dzisiaj u mnie pogoda paskudna , to pojechałam tylko do mamy do gdynie na obiad i przed chwila wróciłam i leniu****emy:tak:

reklama
ale beka :-D:-D:-D zobacz co wygwiazdkowlao:-D:-D:-D:-D

No to Czarus sie wybiegal i ucieszyl...no i jaki odwazny ze sw.Mikolajowi na kolanach usiadl :tak::-)!!!!
u nas pogoda nawet, mroznie kolo zera zawsze ale za to troche slonka :tak::-)

widzę widzę:-D:-D:-D:-D
ja tydzień temu z mężusiem pojechałam na krotka wycieczkę , sprawdzić czy jest śnieg i można już na desce śmigać, byliśmy w EIKEDAIL, ale pustki , mimo , że śnieżek leżał , sezonu jeszcze niema , dzisiaj pojechał do Voss , mam nadzieję , że sie załapał już na sezon, a w Bergen śniegu nie ma , co?:confused:
tak w ogóle zapomniałam sie pochwalić , że napisałam test najlepiej z całej grupy , normalnie mnie zatkało:szok:..no ale co mi to da:rofl2:...

Marta ja tez lubie sobie posprzatac, ale to delektowanie czystoscia mi nie wychodzi, bo Sandra z tata zaraz robia balagan od poczatku nawet nie zdarze pozadnie skonczyc:-D

a ja nawet sie troche wyspalam;-)

maly sie obudzil ze mna i lezy sobie teraz w lezaczku, ciekawe jak dlugo, bo on najchetniej by z raczek nie schodzil jak nie spi:baffled:

Cześć wieczornie
spotkałyśmy się dziś z Eweliną przy okazji polskiej mszy. Było super, przegadałyśmy w salce całą mszę;-)
Wkrótce fotki na zamkniętym.
U nas mroźnie, chodniki śliskie.
Jutro do Helsestasjon na pomiary i spotkanie grupowe... heheh będzie się działo..
Miłego wieczorku panienki;-)
PS Aniu naprawdę *** to Ty napisałaś czy cenzura wątkowa:angry:?:blink:

witam się jako nowa na forum! od roku mieszkam w Norwegii,mamy dwójkę dzieci-córka chodzi do pierwszej klasy ,synek ma 2 miesiące-urodzony tutaj!:-)
mam nadzieję że przygarniecie mnie do siebie :tak:pozdrawiam

witaj Agusia - moja rowiesniczko;-)

czuj sie jak u siebie i pisz co tam ci na sercu lezy:tak:

moje dzieci spia, ja zaraz tez uciekam do lozeczka, bo jak to ujelyscie powera mialam i mimo iz drzemka w dzien byla, to trzeba sie polozyc....

spokojnej nocy zycze wszystkim mamusiom i dzidziusiom;-)

reklama
mam pytanko -jak wstawić suwaczki pod postami? próbuję i nic mi nie wychodzi:no: i nawet zdjęcie się nie wyświetla:szok: nie wiem o co chodzi,ale teraz już spadam spać bo padam,dobranoc

Musisz wejść w ustawienia, potem w edytuj sygnaturę a potem wkleić adres suwaczka w tym pustym białym polu :-)

Też już mykam spać. Mam nadzieję, że jutro wstanę z takim powerem jak dzisiaj Agata :-D
Słodkich snów mamuśki :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry