reklama

mamy z norwegii

nie , gdzie tam , miała być na mikołajki , ale jakoś nie czuć tej zimy:rofl2:, dziasiaj byłam na placu zabaw kolo kontrastu i pustki a pogoda super, ale ja przyzwyczajona do norweskich klimatów , więc zimno mnie nie ptzreażało , mamuski pewnie kiszą sie z dzieciakami w domku, jutro idziemy do" bajkowa", to takie miejsce ze zjeżdżalaniami i piłeczkami , ale jutro to mikołaj wkracza do akcji i bedzie zabawa dla dzieciaczków:tak:, mam nadzieję , że Czarus się nie przestraszy, bo ostatnio to nawet babcia go przeraża , mam nadzieję , że to przejściowe , bo mam juz umówione wizyty u zębologa i musze z kimś zostawić Czarka. Agnieszka a ty kiedy jedziesz , miałaś 5....:confused:

reklama
a co tam jeszcze sie czyms pochwale. Zobaczcie reportaz z moim znajomym. Ciezko powiedziec ze to znajomy bo ja w jego rodzinnym domu sie prawie wychowalam. Zaprzyjaznilam sie jeszcze jako dziecko z jego siostra, mieszkala przecznice ode mnie i tak sie trzymamy do dzic. Mozna powiedziec ze to moj starszy brat. Teraz tez kazdego razu jak jestem to sie spotykamy w PL. W kwietniu nawet bylismy wszyscy nad morzem;-)

Wzorowy maszynista metra « Telewizja TVPW

ps. na codzien to jajcarz i wcale nie jest taki powazny;-) no tak naprawde troche innaczej spedza dzien niz tam jest opisane, ale coz mial powiedziec ze robi jeszcze w jednej robocie i ze w miedzy czasie lubi sobie imprezke dobra zrobic:-D tym razem tez jedziemy do nich,,, zawsze robia sporo impreze jak przyjezdzam i spraszaja wszystkich znajomych;-)

pewnie agata chwal sie, zaraz obejrze
ana jade 22 grudnia, teraz bylo mi troche za wczesnie, a potem nie bylo biletow, takze dopier przed wigilia
lece spac, tylko najpierw napase mojego zarloka

Anka bekowo :-D....ja bym wytlumaczyla i przyjela prezenty, milo z ich strony:-D.
Agata no to naprawde masz sie Kim chwalic, bo to nie latwa robotka:tak:...ja juz odpadam bo nosze okulary wiec lipa....a tak sobie myslalm jak ten czas zapierdziela, bo nie dawno co razem jako dzieci po podwroku biegaliscie a teraz juz kazdy ma swoje zycie:rofl2:....ehhhh
Aga ja mam tak samo z karmieniem :-D Ja nie daje smoczka, a jak juz n ie ciagnie to sama wypluwa, wogole to zauwazylam ze ona naprawde ciagnie jak ma go w buzi a nie dziumdzia.
Mam nadzieje ze macie Spokojny Sen, bo tego Zycze Kazdej Mamusce:tak::-)

a i wlasnieMikołaj przeszedl kolo mnie :-D
Dla Wszystkich Dzieciaczkow Samych Prezentow i Usmiechow!!!!....no i dla Was Kochane Mamuski!!!!

Ostatnia edycja:
ale cisza:szok:

ja dzisiaj spotkalam sie ze znajomymi, a potem pojechalam do nastepnych znajomych, wiec caly dzien towarzyski;-)

na malego super zaczyna kapiel dzialac bo od razu spi;-) Sandre musze tez polozyc to bedzie troche spokoju, choc maz chcialby ja troche pozniej dzisiaj polozyc z nadzieja ze jutro sobie dluzej pospi:happy:

a jak tam wam dzionek?

Witam z rana

Agatko i jak Sandra? Pospała dłużej?:-)

A nam dwa ostatnie dzionki minęły bardzo interesująco i szybko. W piątek od rana do wieczora miałyśmy gości a wczoraj to ja byłam w szkółce a Ada z babcią na zakupach. A dziś będziemy cały dzionek leniuchować :-)

Bellakama - Sandra wstala tak jak myslalam jak zwykle o 8 i nawet w nocy sie przebudzala ale tylko na chwile. Ciezko mezowi wytlumaczyc ze jak dziecko ma godzine wstawania to niewazne o ktorej sie je polozy to tak wstaje,,,,ale wiecie faceci;-) mial nadzieje.

Za to ze mniej spala, to juz jest po drzemce. Ja wstalam z fochem bo maly mnie budzil, ale dzien nalezy do w miare dobrych. Juz kuchnia obskoczona, pranie drugie wyprane do rozwieszenia tylko i juz bylam na spacerze z dziecmi. Maz obiad gotuje a to dopiero polowa dnia. Moze jeszcze uda mi sie dzisiaj kurze poprzecierac to bym byla happy, bo tego to od porodu nie robilam:zawstydzona/y: zawsze zostawiam to jako rzecz ostatnia i wlasnie na nia mi brakuje czasu:zawstydzona/y:

A reszta pewnie rodzinnie niedziele spedza:tak:

Ło matko Agata Ty to dzisiaj jakiegoś powera miałaś, że tyle rzeczy od samego rana udało Ci się zrobić:-) Tylko Ci pozazdrościć:tak:

A ja mam w domku taki bałagan, że szok. Ale co tam ... nie będę się z tego powodu dołować. Jutro posprzątam. Dziś niedziela i nie mam zamiaru palcem kiwnąć. Nie ma się czym chwalić ale szczerze mówiąc to nawet obiadu nie chciało mi się robić i do mamuśki się wprosiłam:-D
U nas w Polsce dziś paskudna pogoda :baffled: Cały dzień jest szaro, buro i ponuro... ehh

reklama
Hejka...
No puchy na BB jak nie wiem :-(
Ja wczoraj to tylk zagladalam, juz chcialam pisac ale maya sie wtedy budzila i lipa...
Mikolajki minelay na leniuchowaniu...prezent czyli baletki i reszta stroju...hmmmm....w rozmairze dobre okazaly sie tylko różdżka, korona i spodniczka baletnicy....body i baletki do wymiany na rozmiar wieksze:-D wiec jutro pojade wymienic
Tomek wczoraj w nocy calowal sie z muszla klozetowa, a Natala tez sie budzial co chwile i darla sie i budzila przy tym Maye :crazy:....no i wczorajszy caly dzien spiacy...Ale dzisiaejsz noc juz ok...wyspani wszyscy :tak:
Agata Ty dzisiaj masz motorek w tylku :-D!!! Ale ja lubie sobie tak dobrze posprzatac i usiasc pozniej i sie "delektowac" czystoscia :tak:.

Aniu nogdzie nie bylam dzisiaj....chcialam do kosciola jechac ale jakos dziwniemnie brzuch boli:baffled: i nie mialam ochoty......albo mnie wirus bierze albo miesiaczke dostane....aniz jednego ani z drugiegio nie jestem zadowolona :no::crazy:....ehhh
Buziaki i Pozdrowionka dla Wszytskich!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry