Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uruchomimy wszystkich znajomych i jakos to bedzie;-) ale bedzie troche jezdzenia bo mamy 3 sofy to przewiezienia (jedna rozkladana) i wiadomo pralka, lodowka, zmywarka to najwieksze rzeczy. Jest tu jedna duza szafa ktorej nie zabieramy, bo tam sa w kazdej sypialni szafy w scianach, to duzo pomoze. No i kuchnia znowu do spakowania
drugie swieta z rzedu znowu spedze na ukladaniu w domu
ale co tam bede miala spokoj:-)
no i wyproznil sie bardzo duzo to byl spokoj. Ale za to Sandra mi sie znowu budzi w nocy tak przez sen i krzyczy,, cos jej sie sni
czyli to ze maly poszedl spac to nie znaczy ze ja moglam i do 2 biegalam do Sandry. Potem spalam do 4:30 na mleko, ale Daniel oczy w 5 zl i tak do 6 nie spal. Pospalam za to potem do 9, wiec czuje sie duzo lepiej niz wczoraj.....
A w dodatku miałam walkę z jej woreczkiem na mocz, bo dziś miałam się zgłosić na zbadanie jej moczu. O rety o 2.30 zaczęłam ten woreczek podłączać to ona się wybudziła i spać mi nie chciała. Ale po godzinie zasnęła. Nio a potem o 6.00 jak się znów przebudziła, zaglądam, żeby woreczek zdemontować a tam nie ma nawet kropelki siusków
Dopiero o 8.00 zakończyłam tą operacje ...uff.
Ściągnełam kolegę i pomógł:-)
jezeli chodzi o samochod
.
. w Centrum Stavanger na pweno sa drozsze mieszkania
. Takze cieszcie sie ze macie takie tanie:-).
, jak tylko pomyslisz o tych swirusach z gory to dostaniesz takiego motorku ze nie wiem 
.
.
ale np. dzisiaj mielismy pare rzeczy do zalatwienia na miescie(szczepienia psow, mezowi opatrunek zdejmowali u dentysty, kupilismy nowe kola zimowe, kupilismy pare prezentow i pare drobiazgow do auta na podroz) no i wiecie jestesmy obydwoje tacy wyproci ze szok,,, jednak z dziecmi to nie ma lekko
stad jak pomysle o przeprowadzce, mimo iz maz bedzie nosil ciezkie rzeczy to mnie przeraza,,, tesciowie napisali ze w nastepna sobote wezma Sandre do niedzieli, to sobie poukladam, bo w piatek nastepny przewozimy rzeczy.
.
Kamila Ty bylas z Mala w szpitalu bo wymiotowala,nie? a czesto Ci wymiotowala??? opisz mi to prosze bo ja sie przestraszylam troche, bo wyczytalam w necie o "chlustajacych wymiotach niemowlat" Specjalista radzi - Chlustające wymioty u niemowlęcia
A Maya od trzech dni wieczorami ma takie cos, az biednej noskiem idzie. Najpierw krzyczy i placze i za chwilke potop....poscieli juz czystej nie mam do zmiany
Mylsalam ze to wirus ktory my mielismy ale to troche za dlugo....dzisiaj jeszce cisza, mam wielka nadzieje ze juz nie bedzie wymiotowac. Jutro ma wizyte kontrolna wiec sie spytam piguly, i niech zobaczy czy watroba nie jest powiekszona albo sledziona....
caly czas w glowie mam ten artykul...
Milego wieczorku
My raczej nie mamy takich problemów. Tzn. na początku jak miała 3 tyg to jej się ulewało ale karmiłam ją z przerwami. 2 min ssała cyca a później brałam na rękę i pukałam po pleckach i jak się odbiło to znów 2 min ssała i znów pukanie i beku beku i tak wkółko aż się najadła. Pomogło. No i to w zasadzie tylko wtedy mi ulewała.
za tymi ludzmi nie trafi sie
i nie okazywal jakos ani on ani jego zona ze chca nas tu miec,,, a nawet czesto nam uprzykrzali tutaj zycie, wiec goodbye

, trzeba bylo was szanowac poki byliscie a nie pokazywac kto ma wieksze racje 
!!!
...wszyscy juz chrapia tylko nie ja...ide pod prysznic i tez zmykam do wyrka...