Bellakama
Zadomowiona(y)
kamila to dosc wczesnie zaczelas z innym jedzonkiem..sama czy z wlasnie zalecenia lekarza? no i powodzenia z zåbkami!! :-) tylko patrzec jak na suwaczku pojawi sie cos nowego!!u mnie narazie cisza.. od czasu do czasu sie slini i bierze wszystko do buzi ze zwiekszonym zapalem..
Podaję Adzie zupki od jakiegoś tygodnia ... no może półtora ze względu na jej małą wagę. Ona mi tylko pół kilo przytyła przez 5 tyg
więc to trochę mało. A robiłam jej badania i wszystko wyszło ok. A teraz jak wcina zupki to już 250 gram w ciągu tygodnia. Też mi nie po nosie było, że tak wcześnie zaczęłam jej podawać nio ale ufam mojej Pani doktor i wiem, że jeśli coś zaleci to musi mieć powody. Zresztą nie trzeba być lekarzem, żeby stwierdzić, że pół kilo w ciągu 5 tyg to zdecydowanie za mało. Tylko raz dziennie podaję inne jedzonko tzn zupkę a tako cycuś non stop.
Ostatnia edycja:
u mnie narazie cisza.. od czasu do czasu sie slini i bierze wszystko do buzi ze zwiekszonym zapalem..
czyli jeszcze troche musze poczekac
dobrze ze wigilia i pierwszy dzien swiat u tesciow to przynajmniej robienie jedzenia mi odeszlo
a reszte to bede lezec do gory brzuchem i tylko do malego wstawac..jak on spi to ja tez:-) to beda moje swieta

...a zrobic trezba :-(