reklama

mamy z norwegii

Kasia - dzięki za odp. Będę próbować z kaszkami..trzeba konsekwentnie, a nie poddawac się:szok:
Też chce kupić marchew ekologiczną,ale na razie nie widziałam jej. Gdzie Ty kupiłaś?
Karmić piersią chcę tak długo jak ona będzie chciała,ale pewnie max. 10-12mcy dopóki nie zacznie porządnie mnie gryźć.
Agata - Ty kiedyś pisałaś że ponoć są jakieś kropelki na lepszy sen dla maluszków?
Byłam w Sunkost i pani właśnie oddzwoniła mówiąc że mają krople lawendowe - lavedner draper...ale nie zapytałam czy to doustnie czy do wąchania...hmmm bo tylko z aromaterapią mi się to kojarzy. Ale nic, kosztuje tylko 84NOK wieć możemy zaryzykowac.

reklama
Iza zrobisz z jedzonkiem dla Karolinki jak uwazasz i czujesz ;-) ja Ci tylko pisze co ja mysle i robie ze swojej strony.. ;-):tak: ja mam tutaj na wiosce KIWI i ICA i w obu sklepach ekologiczna marchewka dostepna. :tak: pakowana w woreczki po 1kg. z napisem lub zielonym znaczkiem "ekologisk". :tak: powodzenia!! ale bådz baaardzo ostrozna. møwie Ci ja dalam odrobinke ktorå i tak zwrøcila a od razu zmiany w kolorze qpala byly!! :szok: powodzenia!! :)

cześć dziewczynki:tak:

co do krzesełek ja mam w pl i w N drewniane, ale uważam , że wybór to kwestia upodobań jak wybór wozka:tak:, .ja mam z solidnego drewienka, siedzonko jest wyścielone takim kolorowym materialem łatwo zmywalnym , potem jak z niego wyrosnie , spełnia dalej swoją funkcje , bo rozklada się i na odzielny stolik i krzesełko , więc napewno bedzie nam słuzyc nawet do 6 roku zycia.
a co do plastikowych to tez mi się podobają:-) , ale się troche cykałam , że są mało stabilne.
ja ma cos w tym stylu, tylko drewienko ma inny kolor i pokrowiec kolorowszy
:http://www.ceneo.pl/369268

Ostatnia edycja:
Kasia - wybacz mi z ta homoapatia:-D tak to jest jak sie nie spi po nocach a w dzien biega i zalatwia calymi dniami:baffled: ale przynajmniej sie usmialas wiec nic straconego:-D

ja nocka zarwana na maksa, spalam moze 3 godziny i jak wyszlam rano z domu przed 8 tak dopiero weszlam i zaraz bede jesc:-D ale zawiozlam znajomych na lotnisko, bylam u lekarza (wszystko ok, po porodzie, zrobil mi tez cytologie) i zawiezlismy pudla spakowane do nowego domku, a no i zlozylismy wnioski o paszporty dla dzieci i kupilismy do auta pare rzeczy i prezent dla Sandry (dvd)....zapych ostry i tak codziennie... nie mowiac ze 3 pralki parsowania na mnie czekaja,,, kurcze lubie to ale juz padam i chyba zostawie sobie to na pozniej:baffled:

ja krzeselko mam proste z Ikei:happy:

a co do kropli na spanko to cos ze zboza jest,, sprawdze pozniej to napisze bo maly prosi o dokladke;-)

Agata 3 godziny:crazy::baffled:, ale wiesz co najważniejsze , że u lekarza dostałas dobre wieści, nie ma czym sie marwić. a co do krzesełek z ikei , ja slyszałam , że tez sa w porzo:-D i zajmuja mało miejsca:tak:, więc to tylko kwestia gustu i upodobań:-)

Hej Dziweczyny :-),
Kaska mlekiem si enie martw bo jak bedziesz karmic dalej to sie spowrotem unormuje :tak:. a co do Mayi to wymiotuje dalej ale wiem od czego....od przejedzenia :tak:, bo by si edziala przy nimi ciagnela calyczas i wtedy fontanna:-D....a wczoraj juz zasypiala i na nasza posciel(bo zasypia u nas w lozku) i znowu zmaiana..smialam sie ze mamy lepiej niz w hotelu.prawie codziennie swiezowyprana posciel;-):-D
Agata wspolczuje:-( kiedy Ty odespisz:confused:
no i musze leciec....pozniej dokoncze posta :happy:

Kamila jakie zupki kazali Ci podawac dla Malej na przybranie wagi bo chyba przeoczylam..?
Szczerze to żadnych specjalnych wskazań co do zupek nie miałam. Kupuje takie co jest na nich napisane po 4 miesiącu. W składzie są same warzywka. Od czasu do czasu gotuję sama, bo mam taka książeczkę z przepisami dla dzieciaczków firmy Gerber. Jeśli chodzi o kaszki to wogóle ich nie podaje Małej.

Iza zamówiłam właśnie to krzesełko w zeszłym tygodniu i czekam na dostawę ... wujek Niuni zasponsorował więc była okazja do wymiany, bo mamy drewniane.

A jeśli chodzi o sprawy inne to u mnie masakra. Byłam dziś z Adą u lekarza, bo rano miała gorączkę 39,5:szok: Tak się wystraszyłam, że masakra! Okazało się, że wszystko ok i Mała zdrowa ... zęby ją tak męczą :-( I od południa tylko wyje i wielki ryk jest w domu ... no nic nie pomaga. Zwariuję zaraz, bo ona tak się męczy a ja już nie wiem jak mam jej pomóc!
Zasnęła właśnie z umęczenia ... moje biedactwo :-(

reklama
kamila to dosc wczesnie zaczelas z innym jedzonkiem..sama czy z wlasnie zalecenia lekarza? no i powodzenia z zåbkami!! :-) tylko patrzec jak na suwaczku pojawi sie cos nowego!! :tak: u mnie narazie cisza.. od czasu do czasu sie slini i bierze wszystko do buzi ze zwiekszonym zapalem..
marta ciesze sie ze o okazalo sie tylko z przejedzenia ale moze rzeczywiscie powinnas Jå na sile odsysac od cycuszka bo to wariactwo i z poscielå i wogøle!! :-D
ania. co do krzeselek to racja ze przy wyborze nalezy zwrøcic uwage na bezpieczenstwo. drewniane to chyba bez porøwnannia z plastikowymi choc z drugiej strony ja kupilam takie az za 650zl spelniajåce wszelkie wymogi i normy i plus byl tez taki ze to do naprawde wielu kilogramøw (4-go roku zycia )..
Bobosklep.pl - sklep dla dzieci, zabawki, artykuły dla dzieci, wózki dziecięce, zabawki dla dzieci...
agata no to rzeczywiscie masz troche dodatkowego biegania bo wyjazd i jeszcze przeprowadzka (gratuluje pozytywnego obrotu sprawy:-)) ale dasz rade!! ;-)

ja powoli powoli tez szykuje sie do swiåt. ustroilam juz troche dom a 1h temu kupilam choinke. pøki co stoi na zewnåtrz ale bede przystrajac pewnie juz w niedziele bo na ostsniå chwile choc niewiele planuje wiem ze z Emmå i mojå ochotå w oststnich dniach to ciezko bedzie..

milego wieczorku.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry