Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Milo uplynal nam dzionek, a dziewczynki byly grzeczniutkie... 
mam do popakowania kilka pudel to tesciu nam przewiezie bo ma taki terenowy, a na piatek to chcialabym zostawic sobie ciezkie rzeczy. Poza tym ten gosc co nam pomoze sie przeprowadzic moze tylko do okolo 15 wiec chce sobie pozabierac mniejsze rzeczy wczesniej, a im zostawic agd no i lozka, sofy itp...

Witajcie,
a my z Ewelinką to mamy alibi, ;-) Byliśmy dziś u nich w odwiedzinach, było super. Dziewczyny jak bliźniaczki:-) Fotki wkrótce tam gdzie zwykle.
No wlasnie... Nasze dziewczynki to prawdziwe blizniaczkiMilo uplynal nam dzionek, a dziewczynki byly grzeczniutkie...
Jestesmy na etapie testowania kropelek od cioci Izuni... Mamy nadzieje, ze zadzialaja na nasza gwiadeczke![]()
, super , macie dzieciaczki
Kamila duzo zdrówka dla Ady , mam nadzieje , że noc bedzie lżejszaA u mnie dziś nie ciekawie ... Ada rano obudziła się z wielkim płaczem i gorączką 38.8 stopni :-( I cały dzień do d***. Noszenie na ręku i marudzenie. Normalnie łeb mi pęka![]()
Dałam jej leki, przebrałam w pizamkę, poszłam siusiu i wracam do niej, bo chciałam ją nakarmić ... a ona nie wiadomo kiedy usnęła ... i w dodatku na głodnego![]()
OK lecę się wykąpać, bo nie wiadomo co będzie się działo za chwilkę.
.
, bo coś gorzej rzęźi w płucach
.dzisiaj cały dzień w domku sama, ale wczoraj miałam spotkanko klasowe z podstawówki i troche sie oderwałam od pieleszy domowych, od razu załapałam się na koncert:-).
, siedzi chwile i tyle,
za to Czarek zrobil postęp w spaniu , bo juz śpi w swoim dorosłym łóżeczku
, kupilismy mu w ikei nowe łóżeczko , kołderke , kolorową posciel , lampke i takie tam dodatki i chłopakowi sie bardzo spodobało i rewelacyjnie sie zaklimatyzował
.
jak patrze to podobnie jak Czarek waży i mierzy w tym okresie , dopiero szczuplasek sie zrobił , jak zaczął biegać
.a co do jedzonka ja zaczynałam od sloiczków , dla mnie super!!
one też są z ekologicznych gospodarst , wiec krzywdy nie mają
.ciekawę jak za niedługo przybierze na wadze

, zrobi sie mały pampuszek z malusiej Emmy
no i jeszcze Sandra musi mi pozowlic pospac