Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale nic niepokojåcego w niej nie znalazlam..
jesli chodzi o tesciow to napewno Sandre sprzedam na dluzszy czas im, tak na przynajmniej 2 dni. A malego to troche trudniej, bo musi byc blisko mnie jednak ze wzgledu na karmienie piersia i wogole marudzi jak mnie nie ma przez jakis czas to poza tym nie przeszloby zeby ona tutaj siedziala i mi pomagala z malym, bo kiedys maz duzo sie klocil z nia, nawet wojne mieli i troche sie rozeszlo po kosciach, ale jak za dlugo ze soba sa to zaraz cos iskrzy, a przy przeprowadzce to zawsze nerwy sa, wiec nie potrzeba mi akcji.
Mysle sobie ze w dzien jak bedzie maly spal to bede na maksa przygotowywac, a potem to juz przyjada znajomi do pomocy, a ja pojade sobie na miejsce i bede stopniowo ukladac, moze malego wystawie na dwor to lepiej pospi;-)
a nawrot kolki i to takiej ostrej wczoraj i takze dzisiaj to chyba jednak moja winatak juz dobrze bylo to podawalam mu tylko zapobiegawczo dwa razy dziennie krople na noc i z rana....dostalam nauczke i teraz daje mu nadal przy kazdym karmieniu...troche mnie przerazalo ile on tych kropli na dzien lyka, ale coz jak trzeba to trzeba,,, a sa homoapatyczne to nie powinny zaszkodzic. Teraz spi, dal troche koncert ale juz nie tak jak wczoraj. Przebudza sie i go bujam wozkiem...mam nadzieje ze zlapie mocny sen bo ja musze te nocki kiedys odespac choc troche
![]()

od razu sie humor polepszyl!! homo+apatia!! niezly mix!Hallo!
U nas już lepiej dzisiejsza noc wyglądała. Niunia zasnęła po 20ej a potem dopiero o 4ej się przebudziła i o 8.20 wstałyśmy obie wyspane :-) Katarek też już mija. Żyć nie umierać!
Idę dziś do przychodni zważyć ją - sprawdzimy ile przytyła przez ten tydzień po zupkach. Mam nadzieję, że już się nie będą nas czepiać odnośnie wagi
Spadam sobie jakąś kawkę trzasnąć ;-)