Bellakama
Zadomowiona(y)
U nas dziś pogoda nawet nawet wiec my już po spacerku i zakupach. Kupiliśmy piękne ozdoby ze słomy. Niunia teraz śpi jak się obudzi to zjemy i biorę się za ozdabianie mieszkania :-)
Agata odpoczywaj i ładuj baterie przed przeprowadzką. Mówisz, że Sandra ma kaszelek ... tylko, żeby na małego się nie przeniosło, bo będziesz miała podwójne urwanie głowy.
Marta dobrze, że już Ci Maya nie ulewa - oby tak dalej
Ooo obudziła się wiec uciekam ... do później!
Agata odpoczywaj i ładuj baterie przed przeprowadzką. Mówisz, że Sandra ma kaszelek ... tylko, żeby na małego się nie przeniosło, bo będziesz miała podwójne urwanie głowy.
Marta dobrze, że już Ci Maya nie ulewa - oby tak dalej

Ooo obudziła się wiec uciekam ... do później!
ale dasz rade 
no i zostalo najgorsze czyli male rzeczy ktore sa wszedzie, bo te wieksze to juz spakowane, cala kuchnia w kartonach,, ogolnie to kartony wszedzie, przejsc sie nie da,, jak ja przetrwam ta noc, bo potrzebuje miejsca zeby malego w wozku wozic
szczere wyrazy wspølczucia..
mam zamiar tez zrobic salatki i jajka na twardo. patrzylam w "naszych kulinarnych wyczynach" i Ania proponowala zapiekane a Lila kukulcze gniazda. ale ja potrzebuje takie zeby zamiast zøltka byl jajeczno-jakis farsz.. czy mozecie cos podpowiedziec?
i jeszcze powrøce do tematu krokietøw. czy ktorejs gdzies w miedzyczasie wpadl jakis fajny przepis na farsz? pliiiisss...
a tak czego oczy nie widza tego duszy nie zal