reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

Ewelinko , ale nie o to chodzi:no: .każdy z nas coś skrobie i pisze te swoje tzw :suche wiadomości czyli jak to spędza dzień czy dziecko pierdzi , jak i gdzie......

reklama
po to jest forum zeby wyrazac swoje zdanie i nie mam zalu za to ze Kasia powiedziala co jej na duzy lezy,,, prznajmniej sie dyskusja stworzyla:-D

ale ja musze uciekac do malego bo jednak ciezko jest i nie popisze sobie, ale przynajmniej poczytam;-)

Witajcie Kochane!
Na ten Nowy rok 2009 zycze Wam wszystkiego naj... naj... naj... i oby ten rok dla nas wszystkich byl o niebo lepszy niz ten co minal!!!

Aniu Zajac ja wierze ze wszystko zakonczy sie pelnym sukcesem, Tobie minie infekcj a Malensto niedlugo wroci z Wami do domu-zdrowe!pozytywne mysli sa teraz najwazniejsze i wiara w lepsze jutro!bede trzymac mocno kciuki o wszystko co najlepsze dla Was!jezsli mysli sie pozytywnie to pozytywne myslenie przyciaga pozytywne zdarzenia-i tego sie trzymaj!!!!a i oczywiscie super ze Filipka odlaczyli juz od tej maszyny :-) to dobrze wrozy:-)

Agata wspolczuje choroby Danielka , bo napewno malenstwo sie meczy a i Tobie nie jestt lekko na sercu patrzac na to wszystko!!!mam nadzieje ze szybciutko wroci do zdrowka i znow bedzie radosnym malym chlopczykiem!

Kasiu ale zes POSTA walnela!!!ale niestety masz racje!"
a tu od jakiegos czasu zdaje sie tylko sprawozdania suche i jak monologi bez zainteresowania innymi."-racja!!!

ja byc moze malo sie ostatnio odzywam ,ale czesto was czytam!!!nie mialam czasem czasu zeby pisac, ale to nie jedyny powod!!!odkad wrocilam do PL zmagalam sie z badaniami, ktore wciaz mi wychodzily do dupy!!!jak nie jedne to drugie!!!
stanelo na tym ze do Norge wracamy we trojke:-(ostatnie 3 dni starego roku spedzilam w szpitalu.to co sie stalo jeszcze do mnie nie dotarlo!!!No to tyle by bylo!

jeszcze raz wszystkiego naj... dla was w nowym 2009 r.

Ewelinko , ale nie o to chodzi:no: .każdy z nas coś skrobie i pisze te swoje tzw :suche wiadomości czyli jak to spędza dzień czy dziecko pierdzi , jak i gdzie......

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale sie usmialam!

TAK! to wlanie o to tutaj przeciez chodzi. powyzalac sie, posmiac, pisac - porøwnywac - analizowac - pomagac sobie ale WSPØLNIE a nie w pojedynke jakby ktos prace doktoranckå pisal!!

dziewczyny ja SPIERDZAM (tak nawiåzujåc do Ani postu!!:-D), Jorgeir mi tu marudzi "czy dlugo jeszcze".. chyba popiescic sie chce.

dbnoc wszystkim!

Kasiu ja tez sie z Toba zgadzam :tak:

jak urodzil sie Gabriel mimo wszystko mialam czas aby tu zagladac i pisac,potem sie stalo,ze musialam sie wziasc za chlopaka ok. 3 tygodnia po narodzinach,bo w nocy mial dzien i robil nam imprezy...to spowodowalo,ze w dzien nie mialam sil na nic...nawet na jedzenie...w zasadzie pzrestalam jesc,jadlam jak juz mialam mdlosci z glodu...dopiero od dwoch tygodni czuje sie lepiej,znacznie lepiej,bo maly juz ladnie w nocy spi i ja dzieki temu tez,ale tez wzielam sie za swoja diete,jem zdrowo,dodatkowo biore witaminki i czuje sie dobrze
ale do czego nawiazuje,chodzi mi o to,ze w tym trudnym okresie zdarzylo mi sie napisac ze dwa razy i NIKT mi nawet nie odpisal zdawkowe czesc Lilka ..:sorry2: zrobilo mi sie przykro,i stwierdzilam,ze w takim razie nie bede juz tak tu zagladac jak kiedys,bo po co?
czytalam co pisalyscie,i tak juz dawnego klimatu nie czuje...mam nadzieje,ze sie poprawimy i bedzie tu jak dawniej :-)

przyznam mam zaleglosci w czytaniu,wiec nie bede nadrabiac,ale postaram sie od teraz czytac wszystko

Kasiu ciesze sie,ze mialas odwage z nas wszystkich napisac to co napisalas:tak::happy:

wiedzialam kiedy zagladnac:-)
jak mi milo,ze o mnie pamietacie :-):zawstydzona/y:
no wreszcie kobito:-D:-D:-D, jak bysmy mogly zapomiec:rofl2:

po to jest forum zeby wyrazac swoje zdanie i nie mam zalu za to ze Kasia powiedziala co jej na duzy lezy,,, prznajmniej sie dyskusja stworzyla:-D

ale ja musze uciekac do malego bo jednak ciezko jest i nie popisze sobie, ale przynajmniej poczytam;-)
ty tak jak Kasia jedna ręką pompuje druga na forum :-D

Witajcie Kochane!

Kasiu ale zes POSTA walnela!!!ale niestety masz racje!"
a tu od jakiegos czasu zdaje sie tylko sprawozdania suche i jak monologi bez zainteresowania innymi."-racja!!!

:tak::tak::tak:
ej ANIA ja sie zgubiłam kochana, niemożliwe:-:)-:)-(

Aneczko a czego Ty sie zgubilas?pomoc ci sie odznalezc?:-)
"ja byc moze malo sie ostatnio odzywam ,ale czesto was czytam!!!nie mialam czasem czasu zeby pisac, ale to nie jedyny powod!!!odkad wrocilam do PL zmagalam sie z badaniami, ktore wciaz mi wychodzily do dupy!!!jak nie jedne to drugie!!!
stanelo na tym ze do Norge wracamy we trojke:-(ostatnie 3 dni starego roku spedzilam w szpitalu.to co sie stalo jeszcze do mnie nie dotarlo!!!No to tyle by bylo!"

w tym co napisałaś , co sie stało?

reklama
Do góry