Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewelinko , ale nie o to chodzi.każdy z nas coś skrobie i pisze te swoje tzw :suche wiadomości czyli jak to spędza dzień czy dziecko pierdzi , jak i gdzie......

ale sie usmialam!
), Jorgeir mi tu marudzi "czy dlugo jeszcze".. chyba popiescic sie chce.
zrobilo mi sie przykro,i stwierdzilam,ze w takim razie nie bede juz tak tu zagladac jak kiedys,bo po co?

no wreszcie kobitowiedzialam kiedy zagladnac:-)
jak mi milo,ze o mnie pamietacie :-)![]()

, jak bysmy mogly zapomiec
ty tak jak Kasia jedna ręką pompuje druga na forumpo to jest forum zeby wyrazac swoje zdanie i nie mam zalu za to ze Kasia powiedziala co jej na duzy lezy,,, prznajmniej sie dyskusja stworzyla
ale ja musze uciekac do malego bo jednak ciezko jest i nie popisze sobie, ale przynajmniej poczytam;-)

Witajcie Kochane!
Kasiu ale zes POSTA walnela!!!ale niestety masz racje!"a tu od jakiegos czasu zdaje sie tylko sprawozdania suche i jak monologi bez zainteresowania innymi."-racja!!!

"ja byc moze malo sie ostatnio odzywam ,ale czesto was czytam!!!nie mialam czasem czasu zeby pisac, ale to nie jedyny powod!!!odkad wrocilam do PL zmagalam sie z badaniami, ktore wciaz mi wychodzily do dupy!!!jak nie jedne to drugie!!!Aneczko a czego Ty sie zgubilas?pomoc ci sie odznalezc?:-)