Ewelinka27
szczęśliwa mamusia :)
Cześć kobitki
Nie pisałam po wczorajszej wizycie na usg, bo coś padła nam neostrada
Bioderka rozwijają się prawidłowo, jednak mam zakładać podwójną pieluszkę i ćwiczyć rozciąganie nóżek. Na kolejną wizytę mamy przyjść za 2-3 m-ce.
Dzięki za informacje dotyczące karty. Zobaczymy, jak to będzie w naszym przypadku (czy przyślą rachunki, czy nie)... Nie wiedziałąm, że będzie z nią tyle zamieszania
Przecież beż problemu poszłabym z małą zaraz na usg prywatnie...
Co do ks. na kolędzie, to u nas był super ksiądz. Mojej siostry maluchy to dały fajny popis (ma 1,5 roczne bliźniaki). Jeden to zaczął tańczyć przy śpiewaniu kolędy i biegali sobie po pokoju , śpiewali po swojemu....
Tylko nasza mała była grzeczna
Ale w przyszłym roku... Aż strach pomyśleć, co się będzie działo 
Aniu mam nadzieję, że bal przebierańców będzie udany ...
Agatko odpoczywaj i nie martw się niczym... Będzie ok.
Kasiu życzę zdróweczka.
Acha... Jak mam wejść na wątek zamknięty??? Niby mam dostęp, a jakoś nie mogę tam wejść
Życzę miłego dnia
Nie pisałam po wczorajszej wizycie na usg, bo coś padła nam neostrada

Bioderka rozwijają się prawidłowo, jednak mam zakładać podwójną pieluszkę i ćwiczyć rozciąganie nóżek. Na kolejną wizytę mamy przyjść za 2-3 m-ce.
Dzięki za informacje dotyczące karty. Zobaczymy, jak to będzie w naszym przypadku (czy przyślą rachunki, czy nie)... Nie wiedziałąm, że będzie z nią tyle zamieszania
Przecież beż problemu poszłabym z małą zaraz na usg prywatnie... Co do ks. na kolędzie, to u nas był super ksiądz. Mojej siostry maluchy to dały fajny popis (ma 1,5 roczne bliźniaki). Jeden to zaczął tańczyć przy śpiewaniu kolędy i biegali sobie po pokoju , śpiewali po swojemu....
Tylko nasza mała była grzeczna
Ale w przyszłym roku... Aż strach pomyśleć, co się będzie działo 
Aniu mam nadzieję, że bal przebierańców będzie udany ...
Agatko odpoczywaj i nie martw się niczym... Będzie ok.
Kasiu życzę zdróweczka.
Acha... Jak mam wejść na wątek zamknięty??? Niby mam dostęp, a jakoś nie mogę tam wejść

Życzę miłego dnia

i biedaczek sie rozczarował

w nocy daje mu piers i staram sie tez w dzien, ale wczoraj byl glodny jak wilk a w piersiach juz pustki byly, bo ciagnal az do bolu i tylko sie denerwowal ze nic nie leci.... dostal bule i byl spokoj. Albo poprostu po piersi czasem musi dopic ze 40 ml butli.
..