reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

reklama
Oto dowód na to, że Niki podobna jest du Tatusia... (do Mamusi też oczywiście)

Załączniki

• DSC_1759.jpg
    DSC_1759.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC_1703.jpg
    DSC_1703.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 49
ALE TAK WLASNIE JEST:tak:.....SZKODA PISAC
dzisiaj rozmawiałam sobie tak na lajcie z moja przyszłą szwagierką i opowiadalam jej jak to sie żyło za czasów studenckich ,pracowoalo , uczyło i jeszcze robiło innych tysiące fajnych rzeczy , ktore były dla mnie rozwijające i ujmujące,wtedy na wszystko jakos był czas , teraz masakra ciężko mi sie wyrawc z pieleszy domowych.... , no i teściowa :czemu dalej nie robie tego i czemu nie chodze tam (pisze ogolnie )no to ja mowie , że chyba teraz mam Czaraka i to mi przeszkadza w prowadzeniu takiego intensywnego życia, to uslyszałam , że gdyby mały nie był takim cyckiem:tak:to moge dalej skupiac się na sobie, więc tłumacze , że teraz to raczej mu trzeba poświęcic uwagę a druga rzecz, wytlumaczyłam , ze nie jest cycem bo moja babcia się nim zajmuje bez problemu jak gdzies wychodzę i nie płacze jest grzeczny!!!cisza:sorry2:

Ostatnia edycja:
£OJ MATKO BOSKO!! Anka!! czys ty zwarijowala!! :-D:-D:-D 6patykøw!! :-D:-D:-D
nie tak powaznie to wiem ze te aparaty tyle kosztujå, ja na poczåtek to bym sobie jakis tanszy z takich kupila bo i tak lustrzanki nigdy nie mialam, no ale Ty juz w temacie pewnikiem bardziej obcykana to i profesjonalny sie nalezy!! a ja sie przyznam ze zastanawiam sie nad kupnem buciorow.. i nie byloby w tym niz zdroznego gdyby nie kosztowal prawie 1000zl. prawy i 1000lewy...:rofl2:

no pewnie ze Nicolka do rodzicøw podobna!! :tak: a do kogo niby mialaby?? do såsiadøw!!?? :-D:-D:-D

HEjoooo
Anka ale ten zestaw tez jest fajny :tak:... a dobry obiektyw tez sporo kaski kosztuje wiec moze lepiej osobno tak jak chcesz i osobno obiektyw taki jaki chcesz...
a co do plam "po" wiem ze zapach to wode z octem i przemyc ale nie wiem z kjakiego materialu masz kanape. z niekturych materialow schoddza plamy kazdym srodkiem pioracym a na niektore trzba uwazac:sorry2:zeby np. materialu nie zetrzec..
a ja dzisiaj wybralam sie do tescia na obiad i kawke bo zapraszal a moj piekny powiedzial ze zostaje w domku wiec pojechalam sama z dziewczynkami i wrocilam o 19. a moj mial zadanie posprzatac mieszkanko...ja wracam a balagan jak byl tak zostal:crazy:, bo zasnal sobie na kanapie :wściekła/y:...szkoda gadac...jeszcze maya miala jakis atak nie wiem czego i jak ale kapiel i oklady prze 1 godz z cieplej pieluchy pomogly i teraz sobie spi.
a ja w koncu od miesiaca chyba jechala samochodem(za kolkiem) i mam zamiar juz kozystac z kazdej okazj bo wyjde z wprawy :zawstydzona/y:a tego nie chemy:no:
Kasiu zorganizujesz sobie wszystko i dasz rade :tak::-). Moze wzielibyscie kogos jeszcze na weswle zeby sie Emma zajal a Wy moglibyscie sie bawic...albo w pobliskim hotelu ze jakby co to za moment bedziesz przy Emmie.

ide robic placka na jutro;-)

ps a ja za chrzest nie placilam...ani grposza, a zreszta ksiadz sam powiedzialze nic nie musze dawac bo to jest nasz obowiazek zeby ochrzcic dziecko a jego przywilej ze moze to zrobic:-)...ale mi sie wydaje ze tesciu zaplacil bo nawet msza byla w naszej intencji...a

Marta na razie to tylko sobie moge pomarzyc , bo kryzys na koncie:-D.
a co mialas na mysli , pisząc atak , czego , jejku?????:confused:płaczu?
Kasia ten pomysl z hotelem jest super , wlasnie moja koleżanka była taka opiekunką, zajmowała sie dzidzia w hotelu a rodzice bawili się na weselu, może się tak zdarzyc , że jesli przyjecie weselne bedzie w pensjonacie i beda pokoje dla gości , macie problem z głowy , mała pod reka na przyklad twoja mam się nia zajmnie, to nie będziesz się zamartwiac ....:tak:

reklama
Marta. no tez tak wlasnie myslalam.. :tak: dzieki za pomysla!! a wogoel to ta dziewczyna jest wlasnie na NK i zaraz sie jej zapytam co i jak..a z tymi facetami to szkoda gadac.. ja mam teraz podobnie..

Do góry