plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
powiedz IM ze jest nerwowy bo ma nerwowå Mame ale tylko dlatego ze Jå wlasnie ONI denerwujå!!!

powaleni!!

powaleni!!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

powaleni!!
.....SZKODA PISAC
to moge dalej skupiac się na sobie, więc tłumacze , że teraz to raczej mu trzeba poświęcic uwagę a druga rzecz, wytlumaczyłam , ze nie jest cycem bo moja babcia się nim zajmuje bez problemu jak gdzies wychodzę i nie płacze jest grzeczny!!!cisza
, bo juz mam EOS, więc go znam
. 

6patykøw!! 

a do kogo niby mialaby?? do såsiadøw!!?? 

... a dobry obiektyw tez sporo kaski kosztuje wiec moze lepiej osobno tak jak chcesz i osobno obiektyw taki jaki chcesz...
zeby np. materialu nie zetrzec..
, bo zasnal sobie na kanapie
...szkoda gadac...jeszcze maya miala jakis atak nie wiem czego i jak ale kapiel i oklady prze 1 godz z cieplej pieluchy pomogly i teraz sobie spi.
a tego nie chemy
:-). Moze wzielibyscie kogos jeszcze na weswle zeby sie Emma zajal a Wy moglibyscie sie bawic...albo w pobliskim hotelu ze jakby co to za moment bedziesz przy Emmie.
.
płaczu?
dzieki za pomysla!! a wogoel to ta dziewczyna jest wlasnie na NK i zaraz sie jej zapytam co i jak..a z tymi facetami to szkoda gadac.. ja mam teraz podobnie..