reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

atak placzu Anka i nie wiem od czego . Miala normalnie takie "fale" na kolki to nie wygladalo...moze wzdecie...nie wiem ale juz jest dobrze;-)

reklama
Ania - ja bylam wielka fanka Olympusow. Milam pierwsza cyfrowke jeszcze bez zooma optycznego i byla naprawde super. Fotograf mi mowil ze na zewnatrz robil lepsze zdjecia niz jego z kliszy taki wypasiony:szok: ale to tez bylo lata temu.

Poltora roku temu potrzebowalam kupic maly aparacik bo moj stary mi wysiadal i oczywiscie spojrzalam na Olympusa. Testy go polecaly (ale te norweskie oczywiscie) nazywa sie x-775 i porazka niestety:wściekła/y: nie dosc ze dwa razy na gwarancji byl, to jeszcze duzo czasu zajmuje zanim zrobi fotke, jakosc tez mnie mocno rozczarowala, bo moj stary 1.3 robil lepsze niz ten 7:wściekła/y: bardzo ale to baaaaaardzo sie rozczarowalam. Mam go nadal i korzystam ale czasem krew mnie zalewa. Ja tez mam ochote na fajna lustrzanke, ale to nie teraz, ja tak jak Ania splucze sie w PL na zeby i pewnie bedziemy je splacac z rok wlacznie z cala wyprawa:dry:
a te norweskie testy to sie do dupy nadaja,,, dobry to ten aparat jest bo prosty w obsludze i chyba tylko o to im chodzi:wściekła/y:

Marta - widac ze ten twoj poprostu chcial sobie pokorzystac z ciszy i spokoju w domu to was wyprawil:-D moj jutro tez mnie do swoich rodzicow na obiad wypedza...sztywno tam jak holera, wiec szybko wroce, ale tesciu takie zarlo robi ze grzech nie pojsc,, no i robi podemnie czyli bez cebuli itp...:-)

a ja Daniela caly dzien przebudzalam wiec byl zly. Wykapalam go i ponosilam w nosidelku twarza do przodu to sobie poogladal swiat. Prawie mi odlecial i na szybko butle, bo mnie wydoil do konca, ale wypil 60 ml i spi.. tzn. za bardzo sie rusza od czasu do czasu w wozku wiec nie sadze zeby na noc...ale zawsze cos...
tak czy tak dzien byl ok, bo od 5 rano tylko na piersi...dopiero o 21 juz pustki,,,nie jest tak zle:tak:

Marta staram sie :-) ten kurs dal mi kopa niesamowitego :happy2: bardzo mi sie na tym kursie podoba,balam sie jak bede rozumiec o co chodzi skoro nie umiem za wiele,a jednak taki kurs to super pomysl

i jak Istra pisala,czuje sie jakbym zaczynala nowe zycie :-)

pozatym u nas chorowicie
wszyscy jestesmy chorzy,mnie wczoraj lewa piers zaczela bardzo bolec,dostalamm wieczorem strasznych dreszczy,bylo mi strasznie zimno,a polozylam sie spac ubrana w bluzke i spodnie,grubo okryta posciela i sie trzeslam :eek: naszczescie wygrzalam sie i jest ok,z piersia tez,ale K. mial grype i dziewczyny mi zarazil,wiec mam w domu maly szpital :-(

Marta - a nie bylo tam wiecej informacji co trzeba przeslac?

z tego co znam Norwegie to napewno ID numer albo choc date urodzenia i imie i nazwisko, choc po numerze sami moga odszukac.... ale nadal nie rozumiem, przeciez zeby zapisac sie do lekarza to tutaj zazwyczaj trzeba powiedziec o co chodzi i wtedy ustalaja termin w zaleznosci czy mozesz poczekac z tym czy nie,,, wiec naprawde nie rozumiem jakby to mialo dzialac:confused:

reklama
no i z wami popisalam:zawstydzona/y:
wzielam sie wreszcie za wyslanie zdjec tesciowej
kurcze Gabi ma juz 3,5 miesiaca a ona wnusia pierwszego swojego nie widziala :zawstydzona/y:(ma same wnuczki,Gabis to pierwszy wnuk)
moja poczta cos nawala i postanowilam z K.. sprobowac i poszlo! super :happy2:
od razu ja zawalilam fotkami :-) mam nadzieje,ze sie nie gniewa..:sorry:

jestem padnieta ide spac
Agata nie szalej ino do lozka ;-):-)

Do góry