Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
jakbym slyszla moaja tesciowa jak kuzynce gadala ze MUSI karmic piersia...cholera...
, jestem u mamy i oczywiście szok , ze dziecko o tej porze
...nie spi, ale co jak zasnął im jak bylam na zakupach o 17 godzinie i drzemal dwie godzinki
, masakra , to ja sie nie dziwie
.
, no i uzywałam od czasu tej usterki , nawet fajna tzw. "parasolka" nie zniszczona
, dzisiaj szwagierka zawitała na obiad i jak zobaczyla wozek to jaka pretensja przez nia przemawiała , normalnie wkurzylam się na maksa i łzy w oczach , olałam towarzystwo i poszlam do siebie
, potem pojechalam do mamy i sie wyżaliłam...nie chciałam nic kupowac bo i tak jeszcze troche i wozek nie bedzie potrzebny zreszta kasaki mi brak:-(, więc moja mamuska zasponsorowała wózek dla Czaruchny
, teraz mam juz z główy....i w d......pomoc szwagierki. Boli mnie to , że nie pamieta jak cos potrzebowała awsze służylam pomoca i poratowalam a sama kisi wszystko po swojej córci na strychu
...no fakt Ania w PL nigdy takiej presji nie odczuwalam od innych, a tutaj to niestety...ale coz maz powiedzial zebym to miala gdzies a jesli mnie mecza tacy ludzie to zebym to uciala i tyle... ze nie bedzie glodzil syna tylko dlatego ze ktos ma inne poglady![]()

w PL od razu cyca mi odkrywali i przystawiali dziecko
wiec to napewno zadna z tych spraw