Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilka znam ten bol ze zdjeciami, bo jak ciagle u nas sie cos dzialo to nie bylo kiedy robic zdjec, albo checi do tego. Jak byl choc troche cicho to szybko do lozka do spania, albo zjesc czy poprostu posiedziec chwile...musze nadrobic, bo naprawde malo mam fotek Daniela. Siedzi troche w aparacie ale tez nie ma kiedy sciagnac, albo sie nie chce,,, a juz chce to szukanie kabla i tak w kolko...

hyh
jak urodzilam Milenke,to ze mna tego samego dnia urodzila dziewczyna synka,a ze miala wklesle brodawki to polozne maltretowaly ja tymi nakladkami na piersi
Gabriel jest strasznie wesolym dzieckiem,non stop sie smieje,zadko placze,zasypia mi o 22 budzi sie o 8 rano,pije mleczko i spi do 12
dobrze mam wiem 

ale tak czy siak dziwne podejscie
ja tutaj zaprzyjaznilam sie z Ania,bardzo fajna dziewczyna,w moim wieku,w kwietniu urodzi pierwsze dziecko,Martynke i ma ona starsza siostre,ktora ma 8letniego syna,do tej pory np.ubranka po nim zostawila,ale jak dowiedziala sie o ciazy siostry to...ubranka sprzedala na Allegro
a niby je trzymala dla Ani dziecka...
Ania nie dawno co z mezem tu przyjechala i jak to na poczatku bywa,no nie przelewa sie im
wogole stresa mam,bo sypie snieg u nas od wczoraj,wiec jazda w tych warunkach mnie przeraza....lekko powiedziawszy
i zaczniemy pracowac powoli nad rutynka. Juz wczoraj bylo lepiej, ale jak bolal go brzuch dzisiaj to przeciez nie moglam go przebudzac pod wieczor gdy tylko zasnal.. tak mi go szkoda bylo ze dobrze ze spal:-(
ale ostatnio na noc daje mu po piersi butelke,tak po pol godziny od nakarmienia
Hania tyle nie pije....
tak walczylam o to moje mleko bo sadzilam ze skoro tak rosnie i przybiera (ma juz spokojnie 6 kg, bo na kontroli w 7 tygodniu mial ponad 5 kg) to ze mu to wystarcza, ale zrozumialam gdy ciagle plakal, dalam mu po ponad tygodniu placzu, narzekania i wiszeniu na piersi butle i nastala cisza:-) i mimo ze sie rozregulowal ze spaniem i nie chcial spac w nocy to byl cicho i sie usmiechal, nie to samo dziecko. Dzisiaj tylko brzuszek dokuczal, ale widze ze juz jest ok, bo go odlozylam do wozka i spi nawet bez smoka, wiec moze to juz na noc:-)
. Ale nie pierwszy raz te chomikowanie sie w niej odzywa a dzisja takimtonem to powiedziała , że szok
z drugiej strony jak jej wytłmaczyłam z teściowa , że wózek mam zapsuty nie powiedziała , ze moge go pozyczyc. zreszta ja swoje ciuszki po Czarku tez wyniosłam na strych i to jest oczywiste , że to bedzie dla jej przyszłych bejbików i moich bo nie raz o tym rozmawiałyśmy, ale teraz to koniec
,
.
:-(.....usunęła mi bo katastrofa , ogolnie nie za dobrze sie tam dzieje
, i jeszcze mam jakos skłonnośc do torbieli więc trzeba sie wziąśc ostro za paszcze

, bo wszystkie sa super i zdolne jak cholercia
ostatnio z K. za nasza dobroc dostalismy po tylku i powiedzielismy sobie STOP!! nie kazdy czlowiek zasluguje na pomoc i podanie reki w potrzebie 

no i K. tez