reklama

mamy z norwegii

a ja wyszlam sobie na spacer do sklepu..i po drodze J. napisal esa zeby kupic lody.. no kupilam. wchodze do domu a On gorføw narobil!! no przemilo bardzo ale boze! ja w zyciu nie schudne. :wściekła/y::wściekła/y: :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ps. aga chyba tego przepisu nie ma...

Ostatnia edycja:
reklama
tak tak,, najlepszego... wiecie co ja tak dobrze pamietam jakby to wczoraj bylo jak sie dowiedzialysmy ze Aga urodzila w domu, to dopiero bylo... dzielna dziewczyno i ten twoj tez twardziel:tak:
wiem ze moze sie robie sentymentalna, ale naprawde niedawno wszystkie sie jeszcze turlalysmy:-D

a u mnie cisza po burzy... Sandra juz spi, ale wykorzystala sytuacje ze ja oproznialam zmywarke i szczotka do kibla wyczyscila kibel i podloge tez:angry: a ja juz mialam nerwa bo musialam do miasta podjechac po nich, bo autobusu nie ma, a ja caly dzien pracowalam nad Danim z jego rytmem bo mi sie budzi w nocy czesto i wszystko szlo jak z gorki, maly spal na dworzu od 12 do 14:30 a potem po 16 chwile no i zapowaidalo sie ze bedzie super spanko o 20 a ta wycieczka 30 minutowa i spanko wszystko zepsulo:crazy:

niby teraz spi, ale poszedl spac glodny i jak zdrzemnie sie tak pozno po 18 to bedzie mi kiepsko spal, budzil sie jak mu smoczek wypadnie:wściekła/y:

ogladam m jak milosc i zauwam spac,,, a wy co tam?

agata sentymentalna powiadasz? ..hmmm. ja tam dalej sie kulam z brzuchem tyle ze juz nie ciåzowym a "gofrowo-lodowym" na ten przyjklad... :wściekła/y::-D zaraz sprawdzam "diete natanka".. moze bardziej do zycia bedzie...:baffled::-D

109_b_123.jpg

gofryyyyyyyyyyyy mniam mniam.....:)
smacznego!!!!

dieta masakra!! ale J. by pasowala bo On caly dzien na kawie jedzie!! :-D wogole On robi taki blåd ze nie je prawie caly dzien a potem jak sie dosiådzie to jak "chlopu do kosy"!!:szok::zawstydzona/y: wiec ja nawet nie wiem co jemu by tam regulowac bo On przemiany materii to chyba wogole nie ma.. tak to jest jak biznes caly dzien...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: czasmi martwie sie o Niego i apeluje ale niewiele pomaga..

noja juz czytalam wczesniej taka diete to normalnienie nie dla mnie:baffled:
jaka smasakra a po tych dietach baaarzdo szybko jest efekt jojo wiec tymbardziej lipa...a ja sie bede cieszyc jak bedzie lato i wtedy prawie codziennie grill, miesko i warzywa z grilla pychotka :-D no i arbuz oj chyba juz tesnie za latem :rofl2:
Agata a Kinga w koncu urodzila wczoraj :-D to tak serialowo...moj oglada meczyk na norweskiej TV a ja hmmm natala mnie meczy z ksiazka wiec chyba czas...
taaak jeszcze nie spi :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry