Lilka
Fanka BB :)
oo Marta z nieba mi spadlas :-)
kochana powiedz mi czy dofinansowanie na mieszkanie i przedszkole dostaje sie gdy jedno z rodzicow tylko pracuje? czy tez patrza na dochody i przyznaja??
i jeszcze mam ogromna prosbe,jak znajdziesz czas napisz mi jak po norwesku jest dofinansowanie do mieszkania,bo ostatnio pisalas i szoka przezylam,ze to taka kasa ladna
ja myslalam,ze to jakies 500kr czy cos,a tu prosze :-)
dzieki za przyjecie zaproszenia :-)
kochana powiedz mi czy dofinansowanie na mieszkanie i przedszkole dostaje sie gdy jedno z rodzicow tylko pracuje? czy tez patrza na dochody i przyznaja??

i jeszcze mam ogromna prosbe,jak znajdziesz czas napisz mi jak po norwesku jest dofinansowanie do mieszkania,bo ostatnio pisalas i szoka przezylam,ze to taka kasa ladna
ja myslalam,ze to jakies 500kr czy cos,a tu prosze :-)dzieki za przyjecie zaproszenia :-)
a do przedszkola tpo wogole byla masakra bo tomek zarobil w zeszlym roku o 500 nok za duzo w skali roku i zamiast znizki 49% mamy tylko 16% ale dobre i to
...ale to jutro napisze 
Wszedzie góry ale tego to pełno w Norge więc pewnie wszystkie mamy ich pod dostatkiem
no juz coraz wczesniej sie budzi.. masakra..teraz zdrzemnela sie tez tylko 0,5h... no i jojczy!! no to ide sie z Niå pobawic..