agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
oj bo wiesz mnie to jakos tak dziwnie na odwrot ta wiosna dziala, zamiast przycisnac zeby jakos sie pokazac latem w bikini to jak sloneczko wychodzi i mam dobry humorek to mi sie od razu chce cos piec
a u mnie zupelna cudowna, anielska cisza:-) maz dzisiaj wyszedl do naszych bliskich znajomych, ktorzy musieli wyjsc wieczorem a ich dzieci dobrze nas znaja wiec on z nimi do polnocy zostal (ha, ha za nianke robi
) a ja wyobrazcie sobie juz polozylam dzieci spac:-) oczywiscie Daniel nie zjadl porzadnie, bo cos tam przekasil o 18 to juz jesc nie chcial tylko po kapieli mi odlecial. Ale to nic dokarmie go jak sie przebudzi.

a u mnie zupelna cudowna, anielska cisza:-) maz dzisiaj wyszedl do naszych bliskich znajomych, ktorzy musieli wyjsc wieczorem a ich dzieci dobrze nas znaja wiec on z nimi do polnocy zostal (ha, ha za nianke robi
) a ja wyobrazcie sobie juz polozylam dzieci spac:-) oczywiscie Daniel nie zjadl porzadnie, bo cos tam przekasil o 18 to juz jesc nie chcial tylko po kapieli mi odlecial. Ale to nic dokarmie go jak sie przebudzi.
te biurokracje tutaj to sa normalnie beznadziejne, nie wiem za co im placa
skoro maja tyle wnioskow do rozpatrzenia i nie wyrabiaja sie to mozeby zatrunilli na umowe zlecenie tych ktorzy prace potracili i bardzo by im sie przydalo nawet na krotko
normalnie bez pomyslunku