reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

Agata ja wlasnie loda rozka wcielam,salatke chinska,popijam capucino i....glodna jestem:-D:szok::rofl2:

ja pamietam z porodow,ze jak juz dziewczynki wyskoczyly to ten brzuch taki miekki sie zrobil hehee,super dziwne uczucie
juz nie moge sie doczekac kiedy Gabriel wyskoczy
uczucie parcia niezbyt mile,ale jak przyjemnie jak dziecko z ciebie wyjdzie i czuje sie to ulge :-) to mnie trzyma przy zyciu:-D:rofl2:

reklama
ja juz mam śląską za soba:-D, teraz płatki z mlekiem wcinam , ale jest jeszcze czekolada na stole....:-p:rolleyes:

Agathe spokojnej nocy.....przespanej na maksa:-D:tak:
DOBRANOC

to i ja sie oddalam,bo roznie moze byc :rofl2:

ciekawe jak tam Tampeza? jej corcia ma juz 2 tygodnie,a my nawet nie wiemy jak ma na imie:happy:

dobranoc

4g3osag.jpg

1914.gif

a to krótki wierszyk na dobranoc ....

Gdy piękna noc zapada, a księżyc bajki opowiada, to wszystkie gwiazdki go słuchają i na sny czekają. Ja więc bez zbędnych słów życzę Tobie miłych snów.

J atez zmykam bo jutro musze Tomka zawisc do pracy i Ntalke do przedszkola...bo autobusem nie pojade do lekarza bo z przystanku do przychodni mam okolo 2 km a ciezko znosze spacerki, poztym zgrzeje sie i zasapie chyba...pozatym jak bedzie oadac to nawert niemam parasola zeby nie zmoknaz a przciwdeszczowych moge zapomniec bo sie nie zmieszcze:no:
Dobranoc :-D

God Morgen :-),
Nasz dzien zaczal sie o 6...zawiesc meza do pracy i Natalke do przedszkola. Teraz prysznic, sniadanko i do lekarza na 10. Ciekawe co w/g poloznej w szpitalu sie zmienilo przez weekend:sorry2:...Niech ktos zajzy do dziurki, wezmie wymas i niech sprawdza co to jest a nie gdybanie...bo nietypowe objawy...oni ksiazki to na pamec ryja i jak cos nie pasuje do chematu to odrzucaja...to jest dopiero chore:angry:. Dlatego ja nie narzekam na sluzbe zdrowia w PL boo jet ok.Tutaj Siostre Jagi pewnie by odeslali do domu i kazali wziac paracetamol:-D
Slucham radia i non stop wzdychaja do mikrofonu "ja", to niby po Bergensku takie mowienie "ja" na wdechu...normalnie beka:-D i w dodatku mysla ze to normalne:-D:-p.
Ide co szjesc bo mi cos burczy;-)...

reklama
cześc Marta , ja tez zaraz pedzę z Cezarutkim do przedszkola , nie chciał wstac nic dziwnego , bo poszedł późno spac:szok:.
no a ja ogarne mieszkanko i upichce obiadek, teraz jak mały bedzie w przedszkolu nie będzie rzadnej prowizorki, tylko porządne sprzątanie , jeszcze fura prania jest do wyprasowania:baffled:.
milego dzionka

Do góry