reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

mamy z norwegii

Omcia ja niestety tez sie nie orientuje:confused:

A u mnie bajki leca caly dzien, bo przynajmniej sie zajela troche tym..... ale kurcze az mi sie w glowie gotuje od tych bajek...ale coz lepsze to niz placz....

reklama
wydaje mi sie ze powinno ustepowac z czasem.... teraz niedawno jej posmarowalam, to jak zasiadla przed telewizor, to tak sie zapomniala ze nawet ciastko zjadla, a wczesniej tylko plynne rzeczy....

siedzi przed telewizorem od 2 godzin..... ale nic przynajmniej sie czyms zajela i nie placze,,,, trudno niech oglada:baffled:

no az nie wiem Kochana co ci napisac.. szkoda mi Sandruni, ale najgorsze ze temu sie nie da jakos zapobiegac czy przeciwdzialac na zapas.. no i ze to nawracajåce jest.. :-( miejmy nadzieje ze nie w Jej przypadku.. ;-)a jak z Tobå? gdzie måz.. niemøglby sie Niå zajåc zebys troszke odespala?

Agata u mnie tae bajki czasem non stop leca bo ona chce sie bawic ze mna a ja juz do schylania i podniszenia sie z podlogi to nie mam ochoty i dluuuugo to trwa zanim sie sama podniose. szkoda ze przez sen nie moze ogladac to by Ci spala;-).
Tak mysle ze te afty najgorsze bedzie teraz przez pare dni...pozniej zaczna sie gioc to tez przyniesie jej ulge...a ma to w calej buzi czy tylko w miejscach ,np na policzkach czy jak pisalas na jezyku :confused:
a torby jerszcze nie mam spakowanej :no::-D, musze jeszcze pieluszki kupic i wkladki...a moj organiz chyba zbiera sily na porod i pewnie dlatego chce mi sie tak spac...jutro biore sie za podlogi, kupilam paste w plynie i bede pastowac na suuper polysk:tak:.
Kasiu a jka u Ciebie? Mieszkanko lsni pewne po sprzatniu:-).
A ciekawe co u Anki...znikla....
A myslalam Kogo by wybrac na Modratora zamknietego Albumu i mysle ze najlepiej byloby gdyby to byla Ana79 :-). Bo jak widac mamuski z malenstwami maja mniej czasu a My sie niedlugo "rozsypiemy" i tez bedzie go mniej;-)
Jak myslicie Mamuski?

reklama
na to musi wyrazic zgode Ania bo moze i Ona nie ma czasu lub ochoty..ja nie wiem sama jak to wyglåda i ile z tym roboty. czy ponosi sie jakos odpowiedzialnosc i wogole co sie z tym wiåze, wiec sama boje sie podjåc decyzje za siebie a juz tym bardziej za kogos innego..:-)

Marta. pytalas o pepuszek. ja bylam caly tydzien w szpitalu, tam codziennie Malej przemywali tym roztworem (spirytusem chyba)..potem jak przyjechalam do domu nie stosowalam nic i po chyba ok. tygodniu pewnego dnia przy zmianie pieluchy zobaczylam ze samo odpadlo..czyli u Emmy bez komplikacji i zamknelo sie w przeciågu 2tygodni ale nie wiem czy tak jest zawsze..

Do góry