reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

:-D:-D no nie. nie az tak.. wlasciwie jak przedtem mialam taki purpurowy wpadajåcy w roz tak teraz wyglåda mi to na ciemny fiolet wpadajåcy w niebieski..no ale wlosy ciågle mokre i ciemno - okaze sie najbardziej jutro jak wyschnå i stane przy oknie :-p wariactwo!
ale jestem bardzo zadowolona z farby. L`Oreal Paris seria "CASTING CREME GLOSS". po raz pierwszy zmylam, zalozylam recznik i nie bylo nawet malenkiej plamki niebieskiego!! dotychczas sciågalam caly kolor nawet po kilku myciach!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny widziałyście tą reklamę:eek:
[video=youtube;z-BacC-cZmA]http://www.youtube.com/watch?v=z-BacC-cZmA&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
witam wieczorowo

jestem zrabana,dopiero z godzine temu co wrocilismy z wycieczki do Konsulatu w Oslo
normalnie jeden fotograf w N. co umie zrobic biometryczne zdjecia do polskich paszportow,co sie najezdzilismy po Oslo :confused2: bez gpsa to byloby chyba nie do przeskoczenia
no ale zalatwione :happy: czekamy wiec na tymczasowy Gabrysia i staly Hani
szkoda,ze przepisy sie zmienily,bo paszport staly Gabisiowi to juz w Pl musimy wyrobic :baffled: bezsensu... gdybysmy wczesniej pojechali to by sie zalapal...no,ale kto wiedzial,a wczesniej nam potrzebny nie byl to nie jechalismy do razu zalatwiac

z praca sie dowiedzialam,ze bede pracowala na produkcji ziemniakow :-D (robia takie puree),oraz ze bede tez przy pakowaniu jabluszek :rofl2:
a wiec popracuje do sierpnia,jak sie da ;-)czyli 4 miechy
a potemw sierpniu do Pl i bede miala swoja kase tralalalaa :rofl2::-D ojj bedzie sie dzialo :-D pojde na tyle wyszczuplajacych zabiegow hahhaaa ,ze mnie po 3 tygodniach nikt w Norge nie pozna hahaaa :-D:-D:-D

kochane nadrobie jutro co pisalyscie,teraz ide do Karlosa bo odkad jest tesciowa i nam pomaga to nam sie na amory wzielo :-D normalnie ocieplilo sie miedzy nami,razem jezdzimy na solarium(jestem juz ladnie opalona :happy: ),basen,zakupy...miodzio,jak za dawnych starych lat

chyba tesciowej juz nie puszcze :-D:-D:-D:-D:szok: hahahaaa

Lilka aż mi sie fajnie zrobiło jak przeczytałam twojego posta a jakieś kurwiki we mnie wirują:rofl2: od rana:angry:.
super z ta praca , najważniejsze , ze z K sie ociepliło, chyba wlasnie dzięki tej pomocy , pewnie cie troche odciażyła i troche skrzydełka dodała:laugh2:, tak trzymaj!!!

Aniu z tymi kurwikami to dobre hihiiii:-D
nie wiem o co loto:-D ale dobre hehee

oj tesciowa to mnie bardzo odciazyla :tak: chodzi na spacery z dziecmi,jak mi sie nie chce gotowac to gotuje bez narzekania,sprzata,oczywiscie ja tez,ale jak jestem sama to non stop musze ze szmata latac po chacie a teraz? spokoj :szok:

lece do lozka bo mnie K. zamorduje
dzisiaj mi sie w aucie przyznal,ze wczoraj pod moja poduszka mi kondoma schowal i mial nadzieje,ze go znajde :-D:-D:-D:-D
no to ide go szukac,choc pewnie teraz to Karlosowy chrapie :rofl2:

dobranoc

Lilka i co znalazłaś:-D
ja dostałam @ ...juz wiem co taka nabuzowana chodziłam:wściekła/y:.
u mnie pogoda super , normalnie dziewczyny super:laugh2:, idziemy na spacerek , musze małego wykończyc , żeby mi padł na drzemke , bo chce jechac do mamy.
281y6ic.jpg

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry :-)
Lilka ale fajowo, ja o solarium i basenie to pomarzyc :rofl:. Czekam moze w maju znowu bedzie tak pieknie jak w zeszlym roku to sie wysmaze w ogrodku:tak:.
a ja mam koniec malowania ...hurrra :-D, zrobily mi sie dwa odciski na palcach od pegdzla i bola jak nie wiem takze dzisiaj na pewno bym i tak nie malowala;-).
ale mam nadzieje ze tym razem dostane pieniazkio do reki bo ostatnio odliczylam od czynszu czyli kaski wogole nie widzialam i nie odczulismy nawet ze odliczylam bo tyle rachubkow do placenia jest ze szok...wyobrazcie sobie ze nie mozemy zamrozic kredytu na samochod na 3 miesiace bo babka powiedziala ze mamy mniej niz polowe splacona i ze sie nie nalezy, a kurcze teraz zaczyna byc ciezko i by sie przydalo...ehhhh...a ferieprnger dopiero za jakies 2 tyg beda zeby wszystko wyrownac...jednym slowem kicha:baffled:
Kamila mi to nie robi czy maluej czy ze szmata latam ;-):tak:oby kaska leciala :-D
Anka a jak gardelko?
Milego ;-)

Hallo:-)
Ja dziś od 10ej miałam przymusowy spacer, bo musiałam auto na wymianę opon zaprowadzic. A to akurat pora drzemki Ady i za nic nie chciała w wózku zasnąc, darła się jakby ją ze skóry obdzierali a ludzie to patrzyli na mnie jakbym nie wiem co jej robiła:baffled: Wkońcu padła. Wróciłyśmy do domku właśnie zjadłam śniadanko i biorę się za pakowanie, bo jutro do PL <hura> :-)
Lilka dobre ma pomysły ten Twój Carlos. Mój jak na coś liczy to idzie spac w tym samym czasie jak ja idę, bo wie, że jak przyjedzie a ja będę spała i zacznie się dobierac to jestem wściekła i nici. Fajnie, że pracę bedziesz miała. A kto w tym czasie z dzicmi bedzie:confused:
Kasia jak włosy:confused:
A gdzie się podziewa Agata

reklama
Witam,

dzisiaj sprzątałam z Alem u boku, a raczej przy nodze lub na biodrze, ale babka wyrozumiała, bo ma 5cioro wnuków, no i wysprzataliśmy kuchnie na błysk, 120nok/h i obie strony zadowolone, po powrocie z Pl będe u niej raz w tygodniu :-)

kama już jutro do Pl-super :-), a jak twoje samopoczucie? @ przylazł?

Ja sie tak nakręciłam tymi mdłościami, bólami głowy i brakiem @, że wczoraj test zrobiłam, ale jedna kreska, chciałabym dzidziusia ale może za jakieś 2 lata.

lilka fajnie sięczytało twojego optymistycznego posta :-), chętnie bym pożyczyła twoją teściową, no i super że tak fajniutko między tobą i mężusiem, ech między nami dawno tak nie było, odkąd jest Alan to jakoś brak czasu i chęci na romantyzm. A teściowa będzie z dziećmi gdy ty w pracy?

A my do Polski we wtorek :-):-):-)

Do góry