reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

dziewczyny ja was nadrabiam i czytam jak tylko moge!!
dopiero wrocilysmy ze spaceru, umeczona jestem straszliwie, zaraz daje malej obiad i mam nadzieje ze na troche mi padnie bo ja MUSZE sie zdrzemnåc.. ale tak patrze na niå i nic na to nie wskazuje.. :no::zawstydzona/y:

ale widze ze wszystkie sie rozjezdzajå do PL!! szczesliwej podrøzy! a darika i Ewelina to z tej samej Koscierzyny?? znacie sie?
Lila! super z tå pracå!! kaski Ci wpadnie bedziesz zådzic , normalnie w domu Cie nie uswiadczå - jak pies ze smyczy spuszczony!! :-D i naprawde bardzo sie ciesze ze z twoim Karlosem jest tak dobrze, ze znajdujecie dla siebie czas bo to takie wazne jest...:tak::rolleyes:
aniu! wracaj do zdrøwka!

pod wieczør postaram sie do Was zajzec! tymczasem buzka i milego dnia!!

reklama
hej dziewczynki:-)
ja teeeeeż chcę już do polski:tak:
chociaż tak szczerze to już nie jest tu tak żle odkąd mam z pogadać i pójśc na spacer:tak:
a A.ostatnio stwierdził,że może jak po wakcjach w Polsce już nie będziemy tu wracać:szok:
w sumie to mu się nie dziwie,pracuje po conajmniej 10 h dziennie,wolne ma tylko w niedziele,chyba,że jest dużo pracy
ale póżniej się śmialiśmy,że jak poszalejemy w Polsce,kaski będzie mniej to szybko tu wrócimy:-D:-D:-D

ana jeszcze z Alanem komunikacją miejską nie jeździłam, mam nadzieje ze się nie obrazicie, nie ma to jak autkiem podjechać :tak:

kasia tak my z tej samej Kościerzyny, nawet z tego samego liceum, tylko inne profile, pewnie się mijałyśmy nie raz na korytarzu ale jakoś nie kojarze, mały ten świat :szok:

Alan mnie szarpie jak tylko zasiąde do komputera, musze myć na jego poziomie i koniec, czyli wracam na podłoge.

tak rzeczywiscie czasami swiat wydaje sie taki maly..:-) darika ja mam to samo! prawie. musze z malå po podlodze smigac albo jå na rekach nosic.. czasami nie wiadomo co lepsze!! :-D
ja sie przespalam chyba z 10min. nie wyciszylam komørki bo nie liczylam ze ktos zadzwoni a tu klaps!! :wściekła/y: no i møj piekny zeby zapytac sie czy moze popiwkowac dzisiaj z kolegami..bylo mi wszystko jedno!! :-D ale nawet tak krociutko troche postawilo mnie na nogi.. zaraz zalicze jeszcze kawe i jakos przetrzymam..

Marta. tak - mysle ze bedziemy mialy niejednå okazje do spotkania :tak:

møj Maly aniolek nie wytrzymal dluzej i trzeba bylo szykowac juz do løzeczka i wlasnie jå polozylam.. a sama cos sie czuje nie za ciekawie - mdli mnie!! :confused2: normalnie Marta czarownica jakis urok na nas wszystkie rzucila!!:wściekła/y::-D ze to e.coli to raczej wåtpie ale jesli chodzi o tego wirusa to rzeczywiscie tutaj w Norwegii wszystko sie zapoczåtkowalo i wlasciwie to nie pierwszy taki przypadek - co roku jest o tym mowa...:-(

wczoraj bylysmy z Emmå na kontroli. wazy 8320gr i mierzy 72cm. czyli w 1,5m-ca przybrala troche ponad 400gr i niewiele podrosla. jest to zrozumiale gdyz zauwazylam ze je mniejsze porcje no i rusza sie wiecej ale wciåz miesci sie w normach..

a ja chyba pobuszuje po necie. naszlo mnie na buty, ale ciezko je znalezc - taki model i rozmiar jaki mi sie podoba znalazlam poki co w Ameryce. nie odpowiadajå na maila wiec poszukam moze gdzie indziej.. a tutaj fotka : :-D

:-D

dla zainteresowanych - buty firmy IRON FIST.. ogolnie czaszki, komiksy,panterka, grafitti, zombi - jest jeden model tez zielony - zajebisty ale za wysokie jak dla mnie.. a wszystko w toksycznych kolorach! dla mnie bomba!! :-D:-D

Ostatnia edycja:
hej dziewcyzny

Marta dzieki za maila na n-k. Melduje sie ze jestem cala i zdrowa, czasem was podczytuje, ale odeszla mi jakakolwiek wena na pisanie. A jak mam pisac o niczym to wole nic nie pisac:-(

pogoda dopisuje od dwoch dni tez u nas. Aczkolwiek slonce tak na dobre przebilo sie przez mgle o 13, ale cale dnie na tarasie lub ze znajomymi gdzies nad woda. Fajnie bo tez maja dzieci w podobnym wieku, wiec dziewczyny sie wybiegaja razem. Z mezem od kilku dni nawet zadnego ostrego spiecia nie bylo, wiec nie jest zle.... choc tak jak mowie nie mam weny:baffled:
no i znowu Daniel chyba zatwardzenie mial dzisiaj:-(

Kasia- ja tez mam hopla na punkcie butow, ale tutaj przystopowalam, bo okazalo sie ze przywiozlam do Norge ze 20 par i jeszcze cos tam dokupuje, szczegolnie latem, wiec juz nie mam gdzie ich trzymac. No i tutaj to nie ma za bardzo gdzie lazic w fajowych butach, wiec najczesciej sportowe, gorskie, albo cos na plaskim:baffled: a chcialoby sie w szpileczki wskoczyc, oj tak. W maju mam slub i wesle norweskie, pewnie nudy na pudy, ale moze czlowiek sie chociaz bedzie mial gdzie odwalic;-)

no nie dziwie Ci się Darika, że lepiej autkiem:tak:,no bo z dobrym wiatrem z kościerzyny do gdyni 50 minut zawsze jadę , wiec minuta osiem, pociągiem nie wiem , ale z ciekawości sobie sprawdzę , może ja sobie wycieczkę zrobię i na ryneczku sie spotkamy. Mój czarusiek polubil jazdę autobusem i skm , ale koniecznie musi siedziec , jejku jaka afera jak nie ma wolnych miejsc:crazy:, dla niego czysta frajda jak ciufcia zaiwania , musze wam cos powiedzie c, ostatnio jak do mamy jechałam wsiadłam w gdyni głównej do skm i zamiast do gd wsiadłam w strone wejherowa czyli w przeciwna , siedze sobie , zwiedzam [przez okno i po dwóch przystankach się zorientowałam , ale zakrecona ostanio chodze:baffled::eek:...wsyd!!!!
ja dopiero wrocilam ze spaceru, Czarek sie jeszcze wyszał w ogrodzie , pogral w piłe z dziadziem i wziął się za pielenie ., jak zobaczylam jego ręce czarne , normalnie czarne ...on szuka krecika:eek:no nie moge , ale dzieciaki maja pomysły, mam nadzieje , że mi szybko odleci:tak:bo ja padam , jeszcze spije sobie drina na noc i tak jak Kasia pobuszuje po necie:-D

No Agata , tez chcialam Cie przyatakowac:-D
no bedziesz sie bawic na weselichu w Maju, ja tez :tak:, a masz juz co na oku w co sie odwalisz?

reklama
ja tez mam tych buciorøw juz tyle ze potem oddaje.. ale ciågle kupuje. a ostatnio od mojego Pana wyrwalam kase - tak mu podgadywalam "ne mam nogi daj tysiåca,daj tysiåca":-D albo jak cos chcial to wszystko za tysiaka moglam zrobic no i zlamal sie i dal!! to teraz szukam!! :-D:-D On juz nawet patrzec i slyszec nie chcial ze znowu buty kupuje ale nic nie poradzi bo kasa MOJA i zrobie sobie z niå co chce!!

..kurcze sama bym autobusem czy kolejkå pojezdzila..:rolleyes:

a moja nie spi, gada w lozeczku z miskami i teraz wlasnie poplakuje.. jeszcze takå qpe smierdzåcå zwalila ze tak sie zastanawiam czy to aby ta gorna jedynka co juz przeswituje nie zaczela dawac sie we znaki..

Do góry