wiecie ze ja nie wiedzialam ze kalafior jest wzdynmajacy
no to jak kalafior to i brokuly pewnie, co?
jak ja sie cieszylam jak sprobowalam czekolady i mala nic nie miala po niej....teraz moge ja wcinac i wcinac i wiem ze malej nic nie bedzie

MM ja tez bym radzila poczytac na ten temat, prztynajmniej na poczatku przestrzegac;-). pozniej wiadomo ze juz lepiej chociaz Izka wie cos na ten temat bo Karolcia nie raz dawala im do wiwatu
.
no to jak kalafior to i brokuly pewnie, co? jak ja sie cieszylam jak sprobowalam czekolady i mala nic nie miala po niej....teraz moge ja wcinac i wcinac i wiem ze malej nic nie bedzie

MM ja tez bym radzila poczytac na ten temat, prztynajmniej na poczatku przestrzegac;-). pozniej wiadomo ze juz lepiej chociaz Izka wie cos na ten temat bo Karolcia nie raz dawala im do wiwatu
.
.
nie wiem co robic zeby jej møc zmienic pieluche. prøbowalam dawac do reki rozne rzeczy - na poczåtku pomagalo ale teraz juz nie! normalnie przebieram jå w locie a pielucha wisi na niej potem krzywo zalozona!! chyba teraz bede musiala przestawic sie na te UP&Go ale co z tego jak nawet nie daje sie podmyc!!
sciagam pokarm i podaje jej w butli