tampeza
Wrześniowe mamy'08
iza trzymam kciuki, daj znac jak rozwija sie sytuacja
ania ale mialas super niespodzianke
nie doczytalam co u was. my przyjechalismy w pt, a w sobote sie rozlozylam, nie mam sily nic robic, dobrze, ze malzonek sie zlitowal i wczxoraj wzial dzieci na cale popoludnie, to moglam troche pospac. mamy jechac do francji odwiedzic tesciow, ale poniewaz ledwo zyje to chyba nie pojedziemy we wtorek.
macie moze jakies pomysly co im kupic, bo jestem zielona???
ania ale mialas super niespodzianke
nie doczytalam co u was. my przyjechalismy w pt, a w sobote sie rozlozylam, nie mam sily nic robic, dobrze, ze malzonek sie zlitowal i wczxoraj wzial dzieci na cale popoludnie, to moglam troche pospac. mamy jechac do francji odwiedzic tesciow, ale poniewaz ledwo zyje to chyba nie pojedziemy we wtorek.
macie moze jakies pomysly co im kupic, bo jestem zielona???

, zaraz pojade do sklepu na spacerek moze pomoze.
i wtedy do rana czyli kolo 6/7 cycus i dalej do 9 i od nowa
bylam wszoku
Wczoraj spotkałam się wkońcu z moją przyjaciółką pierwszy raz od dwóch miesięcy. Ale se poplotkowałyśmy;-)
Normalnie myślałam, że wyjdę z wściekłości z siebie. Byliśmy umówieni na 14 ze znajomymi u nas na grilla, a on musiał jechać łózdke wyciągać z wody... Kawałek zaholował go znajomy Norweg, ale resztę trasy musial powiosłować (spppooory kawał)... No i z naszego wypadu nici... A silnik mamy dopiero 3 tyg !!!

, jejku jak ja Wam zazdroszcze tych wojaży po Europie , wlochy , ty teraz francja
, my chyba nawet w wakacje odpuścimy, nawet dzisiaj o tym rozmawialismy
, dzisiaj byliśmy oglądac nasza ziemię , i normalnie jak za każdym razem tam jestem to widok zatyka mi dech w piersiach, ale odleglości do miasta i tamtejsze drogi przerażają:-
Ale może dziewczyny będą coś wiedziały.
a poza tym na 9tą auta do mechanika trzeba zaprowadzić.