reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

Ania ale ci zazdroszcze tego wesela,, ale bym sie wybawila. Ja ide w maju ale na norweska posiadowe:sorry:

Sandra mi sie budzila w nocy, kurcze nie ma goraczki ani kataru, a kaszel jej nie odpuszcza tak dlugo.. zrobie jej syrop cebulowy dzisiaj.

A mamy sasiadke ktora ma trampoline, ale jakos tak mi glupio jak Sandra tam ciagle chodzi bo nigdy nie mowila ze moze itp.. i w extra leker maja taniej niz gdzie indziej. Tylko znajac zycie bedzie jak z lozkiem, jak my w czerwcu bedziemy miec kase to juz nie bedzie albo bedzie drozej:sorry: dlatego maz gadal ze swoim kolega co jest przy kasie i zawsze nas ratuje w razie potrzeby i powiedzial ze nie ma problemu ze pozyczy. Kupimy dzisiaj albo jutro i bedzie frajda jak nic. Kupimy z siatka zabezpieczajaca bo Sandra jak skacze to ja mam wrazenie ze zaraz spadnie, juz pare razy zatrzymala sie na brzegu:szok: fajnie:-) ja tez sobie poskacze:-D

Kamila - ty to masz przygody z tymi pigulami:angry: jak tak mozna przeciez to male dziecko, moze zrobic sobie krzywde:angry: ahh szkoda gadac:no:

Marta - u mnie w rodzinie byla lepsza akcja, siostra cioteczna przed oltarzem powiedziala nie i wyszla:szok: a cywilny mieli juz pol roku wczesniej, fotki przed koscielnym byly itp... mowie wam ale akcja.. jak bede miala dluzsza chwile to opowiem o co poszlo, bo teraz musze uciekac do malego:sorry:

reklama
to zowu ja ale tylko na chwile, chcialam pochwalic sie ze Daniel ma drugiego zabka obok:szok: no mam nadzieje ze teraz miedzy jedynkami dolnymi a gornymi to bedzie chwila przerwy:sorry:

aaaaaaaa i jak tylko Sandra wstanie i zje obiad to jedziemy po trampoline, kasa przyszla na konto od znajmego:-) ale bedzie frajda.. a Sandra bedzie wolac nina, nina, nina:-D

Dziewczyny ostatnio naczytałam się o tych Waszych naleśnikach z serem, że też sobie zrobiłam:-p Pyszne wyszły. Smażona bez tłuszczu więc jak Ada wstanie to też sobie poje:tak:
Wróciłam od fryzjera i jestem bardzo zadowolona z nowej fryzurki. Wyszło lepiej niż myślałam. Jeszcze tylko kolorek to porządku doprowadzę, bo przy czubku głowy lekko żółte wyszły:baffled: Ale narazie w oczy nie razi to poczekam.
Agata to teraz Sandry z podwórka do domu nie zaciągniesz, bo jak już będzie miała swoja trampolinę to pewnie z niej nie zejdzie. A i Daniel niedługo będzie się rwał jak zobaczy jak siostra podskakuje:-D

Agata to nie zly numer wywinela z tym ślubem , ja tam uważam , ze jak się nie jest do końca pewnym to nie brac i nawet w takiej chwili trzeba myslec, bo kościelny to do końca zycia...
Agata super z tą trampoliną , ja ci powiem , że Czaruś uwielbia ją na maksa , skacze dużo i jak szalony , co zreszta chyba dobrze , bo wyszaleje sie za dnia i wyhasa jak tygrysek powem spi jak aniołek , ale siatka naprawdę duzo chroni i nie wyobrażam sobie bez, szaleństwo na maksa, ja sobie dzisiaj tez poskakałam a mój mezus pykal mi sesję zdjeciową:laugh2:.
My przed chwilą wrociliśmy z big zakupów pieluchy( aż wstyd pisac) i ukochany nowy czerwony wystrzałowy rowerek dla Czarusia, oh jaki szczesliwy , ale leń nie chce pedałowac:no:,
no i zapomialam napisac wyszłam od fryzjera tak se zadowolona , bo pokazywala mi palete z kolorem to wyszło tak samo , ale refleksy tfe -do bani , miały byc takie pastelowe fioletowe**** a wyszły jasno brązowe czy jakieś takie inne jak światlo pada, za to obcina pierwsz klasa , tak mi wycieniowała , że wizualnie więcej tych włosów.no cuż nie jest źle ...ale juz jakis komentarz byłod teś....:laugh2:
Ajak Kamila?

Anka a mi sie nie podoba ten kolor, choc sie zamienimy :-D. A jestem ciekawa jak bys wygladala w jasnych wlosach? mialas kiedys?
Agata extra z ta trampolina, no to brzuszek raz dwa pojdzie w zapomnienie :-D
ja tros ie zastanawiam jak ja poloze piaskownice jak wlsacicele nowa trawe beda miec :baffled:, kurka moze ogrodnik cos wymysli...
no i brawo dla dzielnego Danielka ze tak si emeczy biedulek i Adusi ze dzielnie znosi bol przy zastrzykach :-)

a no co do slubow to Agata niezla szopka z ta siostra cioteczna :szok::-D beka...
a ja potrzebuje fryzjera i kosmetyczki ...taaaakkkk...w PL chce sobie zrobic oczyszczanie twarzy ultradzwiekami i bede miala buzke jak pupcia niemowlaka:-D
Anka, Kamila to dawaj na A fotke jak wygladasz !!!

No wlaśnie Agata barawo dla Danielka:)
Marta mialam blond w ciąży i chyba pół roku po urodzeniu Czarusia , ale kupa na maksa:-D, ja najlepiej jak pokachontas:tak:ale takich rudych nie mialam i mi sie marzą
fotke zrobie przed weselem:::))))))

Ostatnia edycja:
Właśnie wróciłam z kontroli. Jest lepiej ale zastrzyki ma przedłużone do soboty. I spacer dopiero w niedziele :-( Ech jak my to wytrzymamy :baffled:

No to Czarusiek wycyckał od rodziców rowerek na urodzinki heheh:-D

Marta w tych rudych naprawdę super wyglądasz. Też mi się marzy rudy a raczej rdzawy na głowie ale pewnie wyglądałabym jak półtora nieszczęścia:laugh2:
OK wstawiam fotki swojej fryzurki ... tylko się nie śmiać, bo specjalnie pozowane hehe Ada śpi więc sama na nich widnieję;-)

Nie no słuchajcie ja to mam chyba jakiegoś pecha z tymi pielęgniarkami. Tym razem po prostu zapomniała do nas przyjechać:wściekła/y: Czekałam na nią do 21ej (normalnie do 20ej zawsze przyjeżdżały) i się nie doczekałam. Dzwonie ale nikt nie odbiera telefonu, bo one do 19ej są w biurze. No to się wnerwiłam i dzwonie na pogotowie a one, że nie będą ambulansu do zastrzyku wysyłać a karetki narazie nie mają, bo wszystkie wyjechały:wściekła/y: Wnerwiłam się jeszcze bardziej i jej mówi, że dobrze ja dziecko przywiozę ale jak jej się pogorszy to ona za to odpowie, bo ona ma zapalenie płuc i zakaz wychodzenia !!! Pojechałam tam i im mówi, że pielęgniarka zapomniała do nas przyjechać a one we trzy tam siedziłay i tylko wzruszyły ramionami:-( Ręcę mi opadły i normalnie popłakałam się z braku sił. Ale ja jutro załatwie tą sprawę i k***a na piśmie zgłosze jakie to cyrki one wyprawiają!! Wszystko napisze: o pijanej o strzykawce i o dziesiejszym incydencie! Ja i m dam popalić:wściekła/y:

Ech dobrze, że jest to forum to sie człowiek chociaż wyżalić może:-(

reklama
no Kamila to juz przegiecie:angry: pewnie ze napisz skarge, zawsze czlowiek sobie odpuszcza bo niby po fakcie bo co to zmieni, a im zawsze plazem uchodza takie historie:wściekła/y: a poryczeniem z bezradnosci to ja tez moge sie pochwalic. Tez wlasnie jak juz czuje to wtedy mi lzy leca. Zazwyczaj to taka szybka to plakania nie jestem, ale takie historie mnie rozbrajaja:wściekła/y:

U nas trampolina zamontowana. ubaw jak nic. Sandra jak sie juz doczekala ze stanale (bo nie bylo to latwe, ona chciala juz od razu:sorry:) to w glos piszczala z radosci i skakala i hasala ponad 2 godziny. Spac nie chciala isc. Pewnie jutro wstanie i przed sniadaniem juz bedzie wolac anina, anina:-D Ja tez sie wyskakalam,, super sprawa jak dziecko:-)

Zaraz obrobie foty i cos wrzuce. Jak maz robil foty to ja gadalam z przyjaciolka z PL stad ten telefon ciagle. Moze jutro bedzie juz latwiej porobic fajne foty bo dzisiaj jakos tak nic spacjalnego.

A i Danielowi tez sie bardzo podobalo. Polozylismy go na srodku, Sanra biegala po bokach i troche go podrzucalo.. ale sie hihral:-D

Do góry